Sigma Beauty
Highlight and Contour Brush Set

(3 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti :
Tuotetiedot

Sigma Highlight and Contour Brush Set auttaa tulemaan korostusten ja varjostusten mestariksi! Sivellinsetti sisältää seitsemän erilaista meikkisivellintä, joiden avulla korostus- ja varjostussävyt levittyvät oikeille paikoilleen ja häivyttyvät iholle kauniisti. Sigman laadukkaat meikkisiveltimet takaavat loistavan lopputuloksen niin ammattilaisen kuin aloittelijankin käytössä!

SIGMA High Cheekbone Highlighter - F03 sopii erityisesti korostustuotteiden levitykseen. Pehmeän korostussiveltimen napakat harjakset levittävät sekä voidemaiset että puuterimaiset korostustuotteet tarkasi poskipäiille, nenänvarteen ja leualle.

SIGMA Extreme Structure Contour - F04 -siveltimen tiheähkö, pyöristetty harjaspää sopii erityisesti puuterimaisten ja voidemaisten varjostustuotteiden levitykseen.

SIGMA Soft Angled Contour - F23 -meikkisiveltimen pehmeät ja kevyesti viistotut harjakset sopivat erityisesti puuterimaisen poskipunan sekä aurinkopuuterin levitykseen.

Sigma Spotlight Duster - F37 -meikkisiveltimen pyöristetty harjaspää sopii erityisesti puuterimaisten korostustuotteiden kevyeen levitykseen.

Sigma Accentuate Highlighter Brush - F56 on viistopäinen meikkisivellin, jonka muoto sopii täydellisesti korostustuotteiden levitykseen poskipäille. Laadukasta korostussivellintä voidaan käyttää sekä voidemaisten että puuterimaisten korostustuotteiden kanssa.

SIGMA Emphasize Contour - F57 -siveltimen lyhyet harjakset ja kaareva muoto sopivat erityisesti voidemaisten ja puuterimaisten varjostustuotteiden levitykseen.

SIGMA Chisel and Trim Contour - F77 on lyhytharjaksinen, tasapäinen meikkisivellin, jonka tiheät harjakset sopivat erityisesti varjostustuotteiden levitykseen.

  • Harjakset synteettistä karvaa

  • Cruelty Free

Tuotenumero: 66391

Katso lisää vastaavia kuin Highlight and Contour Brush Set

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut