search

Sigma Large Powder Brush - F30

26,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Sigma Large Powder Brush - F30 on laadukas meikkisivellin, jonka pehmeät harjakset sopivat erityisesti puuterin ja aurinkopuuterin levitykseen. Puuterisiveltimen kookas ja pyöristetty harjaspää sivelee puuterin iholle häivyttäen sen kauniisti. Puuter… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Sigma Large Powder Brush - F30

Sigma Large Powder Brush - F30 on laadukas meikkisivellin, jonka pehmeät harjakset sopivat erityisesti puuterin ja aurinkopuuterin levitykseen. Puuterisiveltimen kookas ja pyöristetty harjaspää sivelee puuterin iholle häivyttäen sen kauniisti. Puuterisivellin sopii käytettäväksi sekä kasvojen että vartalon iholla niin kiinteiden puuterien kuin irtopuuterienkin levityksessä.

Puuterisiveltimen harjakset on valmistettu synteettisistä SigmaTech® Fibers -karvoista, jotka ovat antibakteerisia ja hypoallergeenisia. Perinteisen luonnonharjaksen haastavat karvat on suunniteltu levittämään meikkituotteet ilman, että ne imeytyvät siveltimen harjaksiin.

  • Puuterisivellin
  • Harjakset synteettistä karvaa (SigmaTech® Fibers)
  • Cruelty Free

Pituus: 20.6 cm

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Sigma Large Powder Brush - F30

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Toimii puuterin sekä aurinkopuuterin levitykseen
2018-04-07 kirjoittanut: Jemina K
Pehmeä ja iso suti on ihana kasvoilla. Käytän pääosin puuterin levitykseen, mutta paristi myös laittanut aurinkopuuteria ja jättää ihanan jäljen. Ei ime tuotetta itseensä vaan antaa kaiken tuotteen kasvoille.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hyvä aurinkopuuterille
2017-09-14 kirjoittanut: Sara N (ikä: 15-24)
Erinomainen aurinkopuuterin levitykseen ja häivytykseen
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5Pettymys
2017-09-19 kirjoittanut: KK (ikä: 15-24)
Olen ollut tosi tyytyväinen muihin Sigman siveltimiin (mm. luomivärisiveltimet ja f10 poskipunasivellin), mutta tätä en vaan kertakaikkiaan ainakaan puuterin levitykseen pysty käyttämään, vaikka juuri siihen tarkoitukseen sen ostinkin. Harjakset ovat jotenkin ihan liian jämäkät ja "pistelevät" kasvoja ja harjasten jäykkyys aiheuttaa myös kivipuuterin ylimääräistä pöllyämistä. Pari kertaa tätä yritin käyttää, mutta hyvin äkkiä vaihtui puuterisivellin takaisin Iberon halpikseen, joka on taas ihan unelmapehmeä. Ehkä koitan tälle antaa vielä mahdollisuuden aurinkopuuterin levitykseen, jossa Sara N tämän kommentoi olleen hyvä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää