search

Sigma Most Wanted Set

64,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Sigma Most Wanted Set -sivellinsetti sisältää viisi merkin suosituinta meikkisivellintä, joiden avulla luot kauniin silmämeikin ja meikkipohjan. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Sigma Most Wanted Set

Sigma Most Wanted Set -sivellinsetti sisältää viisi merkin suosituinta meikkisivellintä, joiden avulla luot kauniin silmämeikin ja meikkipohjan.

Sigma Flat Kabuki Brush - F80 -kabukisiveltimen tiiviit harjakset häivyttävät sekä nestemäisen että voidemaisen meikkipohjan kasvoille kauniisti. Tasapäinen kabukisivellin sopii käytettäväksi erityisesti suuremmilla ihoalueilla kuten poskilla ja otsalla.

Sigma Tapered Highlighter Brush - F35 -korostussivellin sopii erityisesti puuterimaisten korostustuotteiden levitykseen. Levitä kärkeä kohti kapenevalla pehmeällä siveltimellä korostuspuuteria poskipäille, otsalle, nenänvarteen ja silmien sisänurkkiin.

Sigma Tapered Blending Brush - E40 -silmämeikkisiveltimen avulla häivytät luomivärit kauniisti. Synteettisistä harjaksista valmistettu pehmeä sivellin sopii myös luomivärien kevyeen levitykseen ja sivelemään katsetta korostavat vaaleat sävyt kulmaluulle.

Sigma Blending Brush - E25 -luomivärisiveltimen pehmeät harjakset häivyttävät luomivärin kauniisti. Häivytyssiveltimen pyöristetty harjaspää pehmentää intensiivisiä sävyjä ja voimakkaita rajoja saaden luomivärisävyt sulautumaan pehmeästi toisiinsa.

Sigma Pencil Brush - E30 -meikkisiveltimen kapea kärki sopii erityisesti silmämeikkituotteiden tarkkaan levitykseen. Siveltimen pehmeä ja pyöristetty harjaspää auttaa levittämään tarkasti esimerkiksi rajaustuotteet ripsirajaan. Lisäksi sivellin sopii loistavasti häivyttämään tummia luomivärejä sekä levittämään vaaleat korostussävyt silmän sisänurkkaan.

  • Harjakset synteettistä karvaa
  • Cruelty Free
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Sigma Most Wanted Set

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Aivan loistava setti
2018-02-18 kirjoittanut: Tiina
Sigma ei entuudestaan ollut kovin tuttu, ja halusin kokeilla joten päädyin tähän settiin! Aivan loistava setti, olleet päivittäisessä käytössä ja selvän eron huomaa verrattaessa "ei niin laadukkaisiin" siveltimiin.

Suosittelen!
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Superhyvä setti
2017-12-23 kirjoittanut: Elisa S (ikä: 25-34, liiallisuuksia.fi)
Tästä sivellinsetistä löytyy hyvät siveltimet perusmeikkaukseen. Suosikkejani ovat Flat Kabuki ja Tapered Highlighter - molemmat todella pehmeitä ja hyvälaatuisia. Myös silmämeikkisiveltimet ovat helppokäyttöisiä ja laadukkaita, ja niiden avulla tekee oikeastaan koko silmämeikin.
Suositeltu kenelle: Laadukasta sivellinsettiä etsivälle
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Törkeen hyviä siveltimiä!!
2017-12-03 kirjoittanut: tiina s (ikä: 25-34)
Huomasin kyllä heti eron kun käytin näitä, aikaisemmin olen omistanut edullisempia siveltimiä. Oma suosikkini on häivytys sivellin. Hyvää jälkeä tulee!!
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää