search

Sigma Nightlife Brush Set Limited Edition

74,30 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Sigma Nightlife Brush Set Limited Edition -sivellinsetti on saanut inspiraationsa suurkaupunkien valoista. Limited Edition -sivellinsetti sisältää viisi suosittua Sigma-meikkisiveltimiä, joissa on säkenöivät varret. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Sigma Nightlife Brush Set Limited Edition

Sigma Nightlife Brush Set Limited Edition -sivellinsetti on saanut inspiraationsa suurkaupunkien valoista. Limited Edition -sivellinsetti sisältää viisi suosittua Sigma-meikkisiveltimiä, joissa on säkenöivät varret.

Sigma Flat Definer Brush - E15 -silmämeikkisiveltimen tasapäinen harjasosa mahdollistaa ohuiden ja tarkkojen rajauksien luomisen sekä ylä- että alaluomella. Litteä sivellin sopii käytettäväksi sekä puuterimaisten, voidemaisten, nestemäisten että geelimäisten meikkituotteiden kanssa.

Sigma Blending Brush - E25 -luomivärisiveltimen pehmeät harjakset häivyttävät luomivärin kauniisti. Häivytyssiveltimen pyöristetty harjaspää pehmentää intensiivisiä sävyjä ja voimakkaita rajoja saaden luomivärisävyt sulautumaan pehmeästi toisiinsa.

Sigma Eye Shading Brush - E55 -luomivärisiveltimen pehmeät ja tiiviit harjakset levittävät luomivärin silmäluomille kauniisti. Pyöristetty luomivärisivellin sopii erinomaisesti vaaleampien pohjasävyjen tasaiseen ja intensiiviseen levitykseen liikkuvalle luomelle.

Sigma Tapered Highlighter Brush - F35 -korostussivellin sopii erityisesti puuterimaisten korostustuotteiden levitykseen. Levitä kärkeä kohti kapenevalla siveltimellä korostuspuuteria poskipäille, otsalle, nenänvarteen ja silmien sisänurkkiin.

Sigma Large Angled Contour Brush - F40 -meikkisiveltimen viistottu muoto sopii erityisesti levittämään poskipäille kasvoja muotoilevat poskipunat ja aurinkopuuterit. Pehmeä ja pyöristetty sivellin häivyttää meikkituotteet kauniisti iholle.

  • Limited Edition: kimaltavat varret
  • Harjakset synteettistä karvaa
  • Cruelty Free
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Sigma Nightlife Brush Set Limited Edition

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Loistava ostos
2017-12-19 kirjoittanut: Tiina
Näillä siveltimillä syntyy helposti onnistunut meikki. F40 on loistava countour-sivellin, jollaista en ollut edes ajatellut tarvitsevani ennen kuin kokeilin tätä. F35 on sekin loistava, koska levittää korostustuotteita juuri sopivasti. Suurin yllättäjä oli tasapäinen E15, jota olen käyttänyt ripsirajassa puuterimaisen rajaustuotteen kanssa nyt lähes päivittäin. Ihanaa, että setissä on siveltimiä sekä kasvo- että silmämeikkiin!
Suositeltu kenelle: Sivellinvarastoaan täydentävälle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää