search

Sigma Travel Kit Make Me Classy

75,40 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Sigma Travel Kit Make Me Classy -sivellinsetti sisältää seitsemän laadukasta meikkisivellintä kasvo- ja silmämeikkin tekoon. Lyhyemmän vartensa ansiosta Sigma Travel Kit Make Me Classy -setin siveltimet soveltuvat erityisen hyvin mukaan matkalle tai … Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

Sigma Travel Kit Make Me Classy

Sigma Travel Kit Make Me Classy -sivellinsetti sisältää seitsemän laadukasta meikkisivellintä kasvo- ja silmämeikkin tekoon. Lyhyemmän vartensa ansiosta Sigma Travel Kit Make Me Classy -setin siveltimet soveltuvat erityisen hyvin mukaan matkalle tai pienessä tilassa säilytettäväksi. Siveltimien varresta saa tukevan otteen ja ne takaavat virheettömän lopputuloksen. Siveltimet on pakattu kätevään sivellinkoteloon, joka aukeaa kahdeksi siveltimet järjestyksessä pitäväksi kupiksi.

Sigma Pencil Brush - E30 -meikkisiveltimen kapea kärki sopii erityisesti silmämeikkituotteiden tarkkaan levitykseen. Siveltimen pehmeä ja pyöristetty harjaspää auttaa levittämään tarkasti esimerkiksi rajaustuotteet ripsirajaan. Lisäksi sivellin sopii loistavasti häivyttämään tummia luomivärejä sekä levittämään vaaleat korostussävyt silmän sisänurkkaan.

Sigma Tapered Blending Brush - E40 -luomivärisiveltimen avulla häivytät luomivärit kauniisti. Synteettisistä harjaksista valmistettu pehmeä sivellin sopii myös luomivärien kevyeen levitykseen ja sivelemään katsetta korostavat vaaleat sävyt kulmaluulle.

Sigma Eye Shading Brush - E55 -luomivärisiveltimen pehmeät ja tiiviit harjakset levittävät luomivärin silmäluomille kauniisti. Pyöristetty luomivärisivellin sopii erinomaisesti vaaleampien pohjasävyjen tasaiseen ja intensiiviseen levitykseen liikkuvalle luomelle.

Sigma Small Angle Brush - E65 on tarkka rajaussivellin, jonka viistottu kärki sopii sekä geelimäisten, voidemaisten että puuterimaisten rajaustuotteiden levitykseen. Kapea rajaussivellin on täydellinen apuväline siipimäisten rajausten luomiseen ja alaluomen ripsirajan tarkkaan rajaukseen.

Sigma Large Powder Brush - F30 -meikkisiveltimen pehmeät harjakset sopivat erityisesti puuterin ja aurinkopuuterin levitykseen. Puuterisiveltimen kookas ja pyöristetty harjaspää sivelee puuterin iholle häivyttäen sen kauniisti. Puuterisivellin sopii käytettäväksi sekä kasvojen että vartalon iholla niin kiinteiden puuterien kuin irtopuuterienkin levityksessä.

Sigma Large Angled Contour Brush - F40 -meikkisiveltimen viistottu muoto sopii erityisesti levittämään poskipäille kasvoja muotoilevat poskipunat ja aurinkopuuterit. Pehmeä ja pyöristetty sivellin häivyttää meikkituotteet kauniisti iholle.

  • Harjakset synteettistä karvaa
  • Cruelty free
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Sigma Travel Kit Make Me Classy

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Hyvä matkasetti
2017-05-29 kirjoittanut: Lotta V (ikä: 25-34)
Sisältää kaikki perussiveltimet, jotka tarvitset matkalle mukaan. Siveltimien varret ovat hieman lyhyemmät kuin normaalikoossa. Säilytysputkiloon saa kuitenkin mahtumaan myös esim. Sigman F80 kabuki meikkivoidesiveltimen.
Suositeltu kenelle: Hänelle joka haluaa matkalle mukaan kaikki tarvittavat siveltimet.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää