Sigma Beauty
Travel Kit Make Me Classy

(2 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti :
Tuotetiedot

Sigma Travel Kit Make Me Classy -sivellinsetti sisältää seitsemän laadukasta meikkisivellintä kasvo- ja silmämeikkin tekoon. Lyhyemmän vartensa ansiosta Sigma Travel Kit Make Me Classy -setin siveltimet soveltuvat erityisen hyvin mukaan matkalle tai pienessä tilassa säilytettäväksi. Siveltimien varresta saa tukevan otteen ja ne takaavat virheettömän lopputuloksen. Siveltimet on pakattu kätevään sivellinkoteloon, joka aukeaa kahdeksi siveltimet järjestyksessä pitäväksi kupiksi.

Sigma Pencil Brush - E30 -meikkisiveltimen kapea kärki sopii erityisesti silmämeikkituotteiden tarkkaan levitykseen. Siveltimen pehmeä ja pyöristetty harjaspää auttaa levittämään tarkasti esimerkiksi rajaustuotteet ripsirajaan. Lisäksi sivellin sopii loistavasti häivyttämään tummia luomivärejä sekä levittämään vaaleat korostussävyt silmän sisänurkkaan.

Sigma Tapered Blending Brush - E40 -luomivärisiveltimen avulla häivytät luomivärit kauniisti. Synteettisistä harjaksista valmistettu pehmeä sivellin sopii myös luomivärien kevyeen levitykseen ja sivelemään katsetta korostavat vaaleat sävyt kulmaluulle.

Sigma Eye Shading Brush - E55 -luomivärisiveltimen pehmeät ja tiiviit harjakset levittävät luomivärin silmäluomille kauniisti. Pyöristetty luomivärisivellin sopii erinomaisesti vaaleampien pohjasävyjen tasaiseen ja intensiiviseen levitykseen liikkuvalle luomelle.

Sigma Small Angle Brush - E65 on tarkka rajaussivellin, jonka viistottu kärki sopii sekä geelimäisten, voidemaisten että puuterimaisten rajaustuotteiden levitykseen. Kapea rajaussivellin on täydellinen apuväline siipimäisten rajausten luomiseen ja alaluomen ripsirajan tarkkaan rajaukseen.

Sigma Large Powder Brush - F30 -meikkisiveltimen pehmeät harjakset sopivat erityisesti puuterin ja aurinkopuuterin levitykseen. Puuterisiveltimen kookas ja pyöristetty harjaspää sivelee puuterin iholle häivyttäen sen kauniisti. Puuterisivellin sopii käytettäväksi sekä kasvojen että vartalon iholla niin kiinteiden puuterien kuin irtopuuterienkin levityksessä.

Sigma Large Angled Contour Brush - F40 -meikkisiveltimen viistottu muoto sopii erityisesti levittämään poskipäille kasvoja muotoilevat poskipunat ja aurinkopuuterit. Pehmeä ja pyöristetty sivellin häivyttää meikkituotteet kauniisti iholle.

  • Harjakset synteettistä karvaa

  • Cruelty free

Tuotenumero: 66447

Katso lisää vastaavia kuin Travel Kit Make Me Classy

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut