search

Skin79
3 Step Shower Glow Brightening Mask

4,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Skin79 3 Step Shower Glow Brightening Mask on kolmivaiheinen kasvonaamio, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Kasvonaamio auttaa luomaan iholle samanlaisen kauniin hehkun, joka kasvoilla on usein suihkun jälkeen. Ihosta tulee kirkkaamman, energisemmän… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Skin79 3 Step Shower Glow Brightening Mask

Skin79 3 Step Shower Glow Brightening Mask on kolmivaiheinen kasvonaamio, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Kasvonaamio auttaa luomaan iholle samanlaisen kauniin hehkun, joka kasvoilla on usein suihkun jälkeen. Ihosta tulee kirkkaamman, energisemmän ja elinvoimaisemman näköinen sekä kosteutettu.

Naamion ensimmäisessä vaiheessa kasvojen iho pyyhitään kaksipuolisella kuorintalapulla, joka irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja puhdistaa iholta muita epäpuhtauksia. Seuraavaksi kasvoille asetellaan kosteuttava ja ravitseva kangasnaamio, jonka ihoa hellivät ainesosat pääsevät vaikuttamaan puhdistetulla iholla tehokkaasti. Kasvonaamion jälkeen iholle levitetään vielä hoitava kosteusvoide, joka viimeistelee ihonhoidon ja tuo kasvoille lisää heleyttä.

  • 3 vaihetta: Kuorinta, naamio ja kosteusvoide
  • Heleyttää ja kosteuttaa ihoa

Koko: 25 g

Käyttö

Vaihe 1: Pyyhi kasvojen iho hellästi lapun pilkutetulla puolella. Pyyhi iho vielä sen jälkeen lapun pehmeämmällä, ihoa puhdistavalla puolella. Käsittele kasvojen ihoa yhteensä 2-3 minuuttia ja huuhtele iho lopuksi puhtaaksi vedellä.

Vaihe 2: Aseta kangasnaamio kasvoille ja anna sen vaikuttaa 10-20 minuuttia, jotta sen sisältämä seerumi pääsee imeytymään iholle ja kosteuttamaan sitä. Taputtele loput seerumista iholle vaikutusajan jälkeen. Älä huuhtele ihoa naamion jälkeen.

Vaihe 3: Levitä kasvoille ihoa heleyttävä kosteusvoide.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Skin79 3 Step Shower Glow Brightening Mask

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
3/5Matkalle hyvä paketti
2017-08-20 kirjoittanut: Saila W (ikä: 25-34)
Hyvä paketti, joka on helppo ottaa esim matkalle mukaan. Naamio istui hyvin ja ravitsi ihoa. Puhdistuslappu ei toiminut niin hyvin kuin odotin. Rasva oli täyteläistä ja sitä oli riittävästi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää