search

Skin79
All That Black Mask

5,50 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Skin79 All That Black Mask -kangasnaamio kirkastaa, puhdistaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Musta kangasnaamio on päällystetty aktiivihiilipuuterilla, joka on tunnettu kyvystään imeä epäpuhtauksia. Naamio auttaa puhdistamaan iholta huokosia tukkivat e… Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

Skin79 All That Black Mask

Skin79 All That Black Mask -kangasnaamio kirkastaa, puhdistaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Musta kangasnaamio on päällystetty aktiivihiilipuuterilla, joka on tunnettu kyvystään imeä epäpuhtauksia. Naamio auttaa puhdistamaan iholta huokosia tukkivat epäpuhtaudet ja tasapainottamaan ihoa samalla kun sen sisältämät luonnolliset uutteet hoitavat ja elvyttävät ihoa. Korjaava ja kosteuttava B3-vitamiini saa ihon näyttämään täyteläisemmältä ja kiinteämmältä.

  • Puhdistaa, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa

Koko: 25 g

Käyttö

Aseta kangasnaamio kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 10 minuuttia.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Skin79 All That Black Mask

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Puhdistusta ja kosteutusta kaipaavalle
2017-12-23 kirjoittanut: RH
Harvoin löytää puhdistavaa tuotetta, joka ei kuivattaisi ihoa samalla. Tämä ei kuivattanut lainkaan ja onnistui puhdistamaan ihohuokosia yllättävän tehokkaasti.
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Jatkoon!
2018-02-17 kirjoittanut: Satu M
Hyvä tämätuote huokosille. Oikeasti auttaa epäpuhtauksien poistossa ja iho on maskin jäljiltä oikein kosteutetun tuntuinen
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä
2017-12-21 kirjoittanut: Henna (ikä: 25-34)
Tällä lähti suurinosa nenän mustapäistä. Puristelin maskin poiston jälkeen. Ei ole koskaan lähtenyt näin hyvin, vaikka kuinka olisi saunonut.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Helpottaa mustapäiden poistamista
2018-03-15 kirjoittanut: AP
Suuren suurta puhdistavaa vaikutusta en naamion jälkeen havainnut, mutta mustapäitä oli huomattavasti helpompi poistaa mustapääpinseteillä naamion käytön jälkeen. Jätti ihon raikkaan ja semikosteutetun tuntuiseksi, ihan ok naamio siis.
Suositeltu kenelle: Pientä puhdistusta kaipaavalle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Musta kangasnaamio
2017-09-30 kirjoittanut: Anna L (ikä: 25-34)
Kokeilin mustaa kasvonaamiota puhdistetulle iholle. Se oli hauska levittää kasvoille ja reiät osuivat melko hyvin kohdalleen. Kangas oli musta mutta nestemäinen aines oli kirkasta. Hämmennyin hieman tästä koska luulin itse tuotteen olevan mustaa.
Hauskaa ainakin oli kun näytin miehelleni naamion, hän puhkesi reippaaseen nauruun!
Iho tuntui mukavalta ja ainakin hyvin kosteutetulta, tosin en tiedä johtuiko siitä kun naamion "aineet" olivat nestemäisiä. Olisin kuvitellut että naamio kuivuu, mutta se pysyi hyvin kosteana koko 20 minuutin ajan.
Suositeltu kenelle: Kosteutusta kaipaavalle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää