search

Skin79
Animal Mask, Angry Cat

4,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Skin79 Animal Mask, Angry Cat kangasnaamio hyödyntää teepuuta ja aloe veraa, jotka puhdistavat ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Skin79 Animal Mask -kangasnaamiot ovat hauska tapa tehostaa ihonhoitoa. Veikeiden naamioiden kankaisiin painetut eläinhahmo… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Skin79 Animal Mask, Angry Cat

Skin79 Animal Mask, Angry Cat kangasnaamio hyödyntää teepuuta ja aloe veraa, jotka puhdistavat ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Skin79 Animal Mask -kangasnaamiot ovat hauska tapa tehostaa ihonhoitoa. Veikeiden naamioiden kankaisiin painetut eläinhahmot tekevät ihonhoidosta leikkisän elämyksen samalla kun niihin imeytetyn seerumin laadukkaat tehoaineet hellivät ihoa.

  • Puhdistaa ja rauhoittaa ihoa

Koko: 23 g

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetuille kasvoille ja anna sen vaikuttaa 10-20 minuuttia. Taputtele loput naamion seerumista kasvoille.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Skin79 Animal Mask, Angry Cat

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Hauska naamio
2019-06-24 kirjoittanut: Christa L (ikä: 25-34)
Eläinnaamiot ovat hauskoja ja piristävät mieltä. Maskina toimi ihan ookoosti, kosteutti ja pysyi ihan hyvin päällä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Perushyvä naamio
2017-12-23 kirjoittanut: Elisa S (ikä: 25-34, liiallisuuksia.fi)
Hauska naamio ja loistava esim. lahjaksi! Omalle, todella kuivalle iholleni koostumus oli jotenkin "liian geelimäinen" eikä ihoni täysin pystynyt hyödyntämään seerumia. Normaalille ja vähemmän kuivalle iholle varmasti ihan nappituote.
Suositeltu kenelle: Normaalille ja rasvoittuvalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Ok tuote
2017-08-03 kirjoittanut: Jenna R (ikä: 15-24)
Kiva idea että ei ollut se perus valkoinen kangasnaamio. Naamio hieman valui kasvoilta, ei siis meinannut oikein pysyä. Seerumia oli hyvin, mitään isompaa muutosta en huomannut kasvoilla. Voisin testata muut saman sarjan naamiot vielä.
Suositeltu kenelle: Erityisihonhoitoon
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Ei tehnyt vaikutusta
2017-07-06 kirjoittanut: Saila W (ikä: 25-34)
Seerumia oli pussissa ja kangasnaamiossa hyvin. En kuitenkaan huomannut mitään järisyttäviä vaikutuksia heti naamion käytön jälkeen enkä seuraavana aamuna. Naamio on hyvin muotoiltu, mutta jostain syystä tuntui kuin naamio olisi valunut naamalla ja lähtenyt repsottamaan. Kiva perusnaamio, mutta tehonsa puolesta ei ollut kummoinen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää