search

Skin79
Animal Mask, Dark Panda

Kerro ystävälle
Skin79 Animal Mask, Dark Panda -kangasnaamio kirkastaa ja heleyttää ihoa niasiiniamidin avulla. Naamio sopii erityisesti samealle ja väsyneelle iholle. Skin79 Animal Mask -kangasnaamiot ovat hauska tapa tehostaa ihonhoitoa. Veikeiden naamioiden kank… Lue täältä lisää

Skin79 Animal Mask, Dark Panda

Skin79 Animal Mask, Dark Panda -kangasnaamio kirkastaa ja heleyttää ihoa niasiiniamidin avulla. Naamio sopii erityisesti samealle ja väsyneelle iholle. Skin79 Animal Mask -kangasnaamiot ovat hauska tapa tehostaa ihonhoitoa. Veikeiden naamioiden kankaisiin painetut eläinhahmot tekevät ihonhoidosta leikkisän elämyksen samalla kun niihin imeytetyn seerumin laadukkaat tehoaineet hellivät ihoa.

  • Kirkastaa ja heleyttää ihoa

Koko: 23 g

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetuille kasvoille ja anna sen vaikuttaa 10-20 minuuttia. Taputtele loput naamion seerumista kasvoille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Skin79 Animal Mask, Dark Panda

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Hauska ja tehokas
2017-07-19 kirjoittanut: Elisa M (ikä: 35-44)
Pakkohan arkkinaamiohömpötykseen oli lähteä mukaan:). Arkin laitto kasvoille oli vähän haastavaa, "limainen" naamio oli vaikea saada avattua( tai ehkä harjoituksen puutetta)eikä tässä tullut sellaista hemmottelufiilistä, kuten normaalisti voidenaamiota käyttäessä, mutta iho oli vaikutusajan jälkeen tosi heleä kyllä( rasvoittuva sekaiho). Ihan kuin suhteellisen syvät otsajuonteet olisivat silinneet! Iho jäi hieman tahmeaksi, iltakäyttöön soveltuvampi sen puolesta. Ehkä vähän hinnakas näin naamioaddiktin säännölliseen käyttöön, mutta sillon tällöin tulee varmasti hankittua lisää.
Suositeltu kenelle: Kenelle vaan.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Ihan OK!
2018-12-31 kirjoittanut: sari K
Tuotteen laittaminen oli ehkä hieman hankalaa. Jätin yläosan kokonaan pois ,kun se ei pysynyt ylhäällä. Maski tosiaan heleytti, mutta itse tummiin silmänalusiin en huomannut sen vaikuttavan.
Suositeltu kenelle: Väsyneille silmille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Hauska kuosi
2017-12-06 kirjoittanut: Miia (ikä: 25-34)
Hauska kuosi, huippu selfieihin juhlistamaan ihonhoidon ilosanomaa. Kamgas on paksumpaa kuin osassa kangasnaamioita, eikä asetu niin nätisti kasvojen pinnalle. Kosteuttaa ja kirkastaa. Hauska ohjelmanumero ystävien kanssa, muttei tehokkaimpia kangasnaamioita.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa maaliskuussa