search

Skin79
Clean On 2 Step Nose Pack

3,90 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Skin79 Clean On 2 Step Nose Pack on kaksivaiheinen täsmätuote, joka auttaa pääsemään eroon nenän ihohuokosiin muodostuneista mustapäistä ja syväpuhdistamaan ihoa. Ihohuokosia puhdistavat laput auttavat häivyttämään näkyviä huokosia ja tekemään niistä… Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

Skin79 Clean On 2 Step Nose Pack

Skin79 Clean On 2 Step Nose Pack on kaksivaiheinen täsmätuote, joka auttaa pääsemään eroon nenän ihohuokosiin muodostuneista mustapäistä ja syväpuhdistamaan ihoa. Ihohuokosia puhdistavat laput auttavat häivyttämään näkyviä huokosia ja tekemään niistä pienemmän näköiset.

Kaksiosaisen tuotteen ensimmäinen vaihe on hiilipuuteria hyödyntävä mustapäälappu, joka vetää irti kuollutta ihoslukkoa, mustapäitä ja muita epäpuhtauksia. Mustapäälapun vaikutusta täydentää rauhoittava hydrogeelilappu, joka sisältää vihreää teetä, taikapähkinää ja aloe veraa. Toisiaan tukevat tuotteet auttavat pitämään ihohuokoset puhtaina.

Pakkaus sisältää kaksi erilaista hoitolappua yhteen käyttökertaan.

Käyttö

Vaihe 1: Puhdista kasvot ja irrota lapun pinnalta sitä suojaava kalvo. Kostuta nenän iho ja aseta lappu tiiviisti sitä vasten. Anna lapun kuivua 10-15 minuuttia kunnes se on täysin kuiva. Irrota lappu iholta vetäen saadaksesi mustapäät tarttumaan siihen.

Vaihe 2: Aseta ihoa rauhoittava ja puhdistava hydrogeelilappu puhtaalle iholle ja anna sen vaikuttaa 10 minuuttia. Poista lappu ja levitä iholle kosteusvoidetta.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Skin79 Clean On 2 Step Nose Pack

Keskimääräinen arvosana (3.0): 3/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
1/5Huono
2018-02-08 kirjoittanut: Ellinoora (ikä: 25-34)
Yhtään mustapäätä ei irrottanut. Olin säästellyt tämän käyttöä varten muutamaa mehevää mustapäätä jotka olisi saanut hyvin helposti ulos nenän ihosta, mutta edes niitä ei irrottanut.
Suositeltu kenelle: En kellekkään
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää