search

Skin79
Extra Premium Gold Mask

Kerro ystävälle
Skin79 Extra Premium Gold Mask -kangasnaamio auttaa palauttamaan iholle sen nuorekkaan hehkun. Ylellinen naamio sisältää 24K kultaa, joka auttaa elvyttämään sameaa, heleyttään menettänyttä ihoa. Kangasnaamio tuo iholle anti-age-vaikutteista hoitoa s… Lue täältä lisää

Skin79 Extra Premium Gold Mask

Skin79 Extra Premium Gold Mask -kangasnaamio auttaa palauttamaan iholle sen nuorekkaan hehkun. Ylellinen naamio sisältää 24K kultaa, joka auttaa elvyttämään sameaa, heleyttään menettänyttä ihoa. Kangasnaamio tuo iholle anti-age-vaikutteista hoitoa samalla kun se kirkastaa ihoa ja tekee siitä napakamman oloisen.

  • Samealle ja ikääntyvälle iholle

Koko: 27 g

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 10 minuuttia. Poista naamio kasvoilta ja taputtele loput seerumista iholle.

Lue lisää eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Skin79 Extra Premium Gold Mask

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti
2017-07-24 kirjoittanut: Virve Vee (ikä: 25-34, ostolakossa.com)
Tykkäsin tästä kangasnaamiosta todella paljon, sillä se sisältää todella paljon ihoa hellivää, jopa geelimäisen täyteläistä hoitoseerumia. Ihosta tulee naamion jälkeen täyteläisen kosteutettu, ravittu ja ihanan heleä. Veikkaan, että naamiossa on käytetty kultaa lähinnä sen sisäpinnan lehtikultana, mutta se ei varsinaisesti vaikuttanut käyttökokemukseeni mitenkään. Ainoa pieni miinus tulee siitä, että kangasnaamion kangas oli tavallista jäykempi eikä istuvuus siksi ollut täydellinen. Naamio pysyi silti hyvin kasvoilla ja täyteläisen seerumi sai sen kiinnittymään tarpeeksi tiiviisti.
Suositeltu kenelle: Ylellistä ihonhoitohetkeä kaipaavalle
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Ylellinen kultanaamio
2017-07-19 kirjoittanut: Riia V
Korealaisesta draamasta innostuneena tilasin SKIN79 kultaisen kasvonaamion joka oli jättipotti. Ihanan ravitseva ja heleyttävä naamio toi todella kasvoille ihanan hehkun. Kaikille jotka tarvitsevat luksusta elämäänsä!
Suositeltu kenelle: Helposta luksusesta nauttivalle
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5hemmottelua
2018-11-09 kirjoittanut: helena (ikä: 15-24)
Todella ihanan tuntuinen iholla, pieniä kultahippuja myös geelimäisen nesteen seassa. Kosteutaa ihoa ja jättää ihanan silkkisen tunteen. Iho näytti heti paljon kirkkaammalta ja hehkuvalta. Käytin ylijääneen geelin kasvojen ja kaulan iholle seuraavana aamuna kosteutukseen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Kultanaamio
2018-02-15 kirjoittanut: Elli A
Tämä on täyttä kultaa! Tuntuma iholla ei ole aivan mukavin mahdollinen, mutta lopputulos- oih! Iho jää todella kauniiksi ja heleäksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5kultanaamio
2018-05-05 kirjoittanut: Anna M (ikä: 25-34)
Naamiossa runsaasti hoitoseerumia! Paketin pohjalta kannattaa napata ylimääräiset ja hieroa esim. jaloille tai käsiin. Tuotteen käytön jälkeen iho tuntui ravitulta ja heleältä. Yhden tähden miinus naamion paksuuden/jäykkyyden takia. Tämän takia maski oli hiukan vaikea asetella kasvoille. Pysyi kyllä hyvin paikallaan pienen taiteilun jälkeen. Ostan ehdottomasti tulevaisuudessa hemmottelupäiviä varten lisää!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hemmotteluhetkiin
2018-03-09 kirjoittanut: Ansku
Ravitsee ja kosteuttaa ihoa olematta kuitenkaan klähmäinen. Itsellä oli hieman vaikeuksia saada naamio pysymään paikallaan. Ylijäämäseerumia voi käyttää paketin pohjalta vielä seuraavanakin päivänä kasvovoiteen alla lisäkosteuttajana!
Suositeltu kenelle: Hemmottelua kaipaavalle, kosteusköyhälle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Ihanan ravitseva
2018-01-09 kirjoittanut: Anna H (ikä: 25-34)
Naamio on ihanan ravitseva ja iho tuntui mukavan kosteutetulta ja napakalta monta päivää käytön jälkeen. Ainoa miinus tulee naamion paksukosta materiaalista joka on normaalia vaikeampaa saada tiiviisti istumaan kasvoja vasten.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Ravitseva ja kosteuttava
2018-01-03 kirjoittanut: Essi V
Naamio oli todella nestemäinen ja hieman ehkä sottaavakin. En saanut naamiota istuvasti kasvoilleni, ja tuntui että se vain valuu koko ajan alas. Niimpä vaikutusaika tulikin vietettyä lähinnä makuuasennossa. Lopputuloksena iho oli kyllä todella pehmeä ja ihanan kosteutetun ja ravitun tuntuinen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Hyvä
2018-04-02 kirjoittanut: PikkuMyy (ikä: 25-34)
Muihin testaamiini kangasnaamioihin verrattuna jotenkin paksu, eikä siis oikein kunnolla asettunut kasvoille eikä pysynyt siinä. Tehoaineet kuitenkin toimivat ja ihosta tulee heleä. Seerumia niin paljon että loput voi käyttää ihan koko kropalle.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää