search

Skin79
Rice Bubble Cleansing Mask

5,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Skin79 Rice Bubble Cleansing Mask -kangasnaamio kirkastaa ihoa ja auttaa puhdistamaan ihohuokosia vaahtoavan seeruminsa avulla. Kangasnaamion hoitavaa riisiä hyödyntävä seerumi hieroo vaahdotessaan ihoa kevyesti, mikä auttaa syväpuhdistamaan ihohuoko… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Skin79 Rice Bubble Cleansing Mask

Skin79 Rice Bubble Cleansing Mask -kangasnaamio kirkastaa ihoa ja auttaa puhdistamaan ihohuokosia vaahtoavan seeruminsa avulla. Kangasnaamion hoitavaa riisiä hyödyntävä seerumi hieroo vaahdotessaan ihoa kevyesti, mikä auttaa syväpuhdistamaan ihohuokosista niihin kertyneet epäpuhtaudet ja liiallisen talin. Ihoa heleyttävä kangasnaamio jättää kasvoille puhtaan ja raikkaan tunteen.

  • Puhdistaa ja kirkastaa ihoa

Koko: 23 ml (1 kpl)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 10 minuuttia. Kangasnaamion sisä- ja ulkopinnalle muodostuu naamion vaikutaessa vaahtoa. Poista naamio ja huuhtele kasvojen iho puhtaaksi. Jatka ihonhoitoa ihotyyppisi mukaisilla ihonhoitotuotteilla.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää