search

Swiss Clinic
Body - Microneedling Home Treatment

100,20 €125 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Swiss Clinic Body Microneedling Home Treatment -mikroneulaussetti sisältää kaksi tuotetta, joiden avulla vartalon ihon tasoittaminen ja hoitaminen on tehokasta. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Swiss Clinic Body - Microneedling Home Treatment

Swiss Clinic Body Microneedling Home Treatment -mikroneulaussetti sisältää kaksi tuotetta, joiden avulla vartalon ihon tasoittaminen ja hoitaminen on tehokasta.

Swiss Clinic Body -mikroneulausrulla on suunniteltu erityisesti vartalon iholle hoitamaan selluliittia, raskaus- ja venymäarpia ja ihon epätasaisuutta. Leveä, vartalolle tarkoitettu mikroneulausrulla luo iholle yli tuhat mikrokanavaa, jotka tehostavat ihon uudistumista ja aktiiviaineiden imeytymistä iholle. Stimuloiva mikroneulausrulla auttaa edistämään kollageenintuotantoa ja tasoittamaan ihon tekstuuria.

Swiss Clinic Cryo Gel Body Serum on kiinteyttävä seerumi vartalolle. Vartaloseerumi tehostaa ihon pintaverenkiertoa, tasoittaa ihon pintaa ja kohdistaa tehonsa selluliittiin ja venymisarpiin. Vartaloseerumi silottaa ja pehmittää ihoa antaen miellyttävän, viileän tunteen vartalolle. Säännöllisen käytön myötä iho tasoittuu ja tuntuu kiinteämmältä

  • Mikroneulaussetti vartalon iholle
  • Sisältää mikroneulausrullan ja vartaloseerumin
  • Tasoittaa, hoitaa arpia ja auttaa hillitsemään selluliittia

Käyttö

Puhdista käsiteltävä ihoalue hyvin ennen käyttöä. Varmista, että myös mikroneulausrulla on puhdistettu hyvin. Suosittelemme käyttämään puhdistukseen Swiss Clinic Sanitizing Spray -suihketta.

Liikuta mikroneulausrullaa iholla edestakaisin vedoin. Rullaa noin 10 kertaa eri suuntiin kohdistuvin vedoin. Yhden käsittelykerran tulisi kestää noin 5 minuuttia. Levitä iholle Swiss Clinic Cryo Gel Body Serum -hoitoseerumia mikroneulauksen lopuksi saadaksesi parhaan hoitotuloksen.

Puhdista mikroneulausrulla Swiss Clinic Sanitizing Spray -suihkeella tai jollakin toisella antiseptisella suihkeella.

Käytä mikroneulausrullaa ensimmäisen viikon ajan päivittäin ja pidä sen jälkeen viikon tauko. Käytä laitetta jälleen päivittäin kolmannella viikolla. Vuorottele käyttöviikkojen ja taukoviikkojen välillä kunnes olet saanut haluamasi hoitotuloksen.

Huomioitavaa

Mikroneulausrulla on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Jos iholla on avohaavoja ei mikroneulausta tule käyttää. Vältä mikroneulausrullan käyttöä sekä ole varovainen, jos olet allerginen tai yliherkkä metallille ja/tai nikkelille. Vältä ärsytysreaktion aiheuttavaa kosmetiikkaa, jos käytät mikroneulausrullaa ihollasi.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää