search

Swiss Clinic
Face Dry Mask

29,90 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Ainutlaatuinen kangasnaamio! Swiss Clinic Face Dry Mask -naamio on perinteisiin kangasnaamioihin verrattuna miellyttävä käyttää. Naamio ei jätä iholle tahmaista tuntua, vaan tuntuu kasvoilla kuivalta. Innovatiivinen, täysin vedetön koostumus ei kuite… Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

Swiss Clinic Face Dry Mask

Ainutlaatuinen kangasnaamio! Swiss Clinic Face Dry Mask -naamio on perinteisiin kangasnaamioihin verrattuna miellyttävä käyttää. Naamio ei jätä iholle tahmaista tuntua, vaan tuntuu kasvoilla kuivalta. Innovatiivinen, täysin vedetön koostumus ei kuitenkaan ole johtanut kompromissiin aineiden laadun suhteen, vaan kangasnaamio sisältää 87% aktiivisia ainesosia. Suuri aktiivisten ainesosien pitoisuus vaikuttaa iholla jopa 8 tunnin ajan, kun normaalin naamion vaikutusaika on keskimäärin vain 45 minuuttia.

Swiss Clinic Face Dry Mask häivyttää iholta iän mukanaan tuomia juonteita ja ryppyjä palauttaen iholle sen elinvoimaisuuden. Kangasnaamio kirkastaa ihon sävyä ja kosteuttaa intensiivisesti. Ihosta tulee pehmeä ja täyteläinen jo 15 minuutin vaikutustajalla. Jokaista Swiss Clinic Face Dry Mask -naamiota voi käyttää kolme kertaa, joten kyseessä ei ole perinteinen kertakäyttöinen kangasnaamio.

 • Kuivan tuntuinen kangasnaamio
 • Kosteuttava, ihoa täyteläistävä ja hehkua tuova vaikutus
 • Ei tarvitse huuhdella
 • Yhdellä naamiolla 3 käyttökertaa
 • Hyvin kasvoille muotoutuva kangas

Koko: 1 kpl (3 käyttökertaa)

Miten Swiss Clinic Face Dry Mask toimii?

Swiss Clinic Face Dry Mask -kangasnaamion aktiiviaineet on uutettu kankaaseen vallankumouksellisella tavalla, joka takaa sen ettei koostumuksessa tarvitse käyttää lainkaan vettä. Teknologiaa kutsutaan lyhenteellä WST (Wearable Skincare Technology). Ihon koskettaessa kangasta aktiiviset ainesosat vapautuvat kankaasta ja imeytyvät ihon eri kerroksiin.

Perinteiset kangasnaamiot ovat usein sotkuisia käyttää, sillä niissä aktiiviaineet on uutettu seerumiksi, joka puolestaan on imeytetty kankaaseen. Ylimääräinen seerumi jää usein iholle pyörimään ja sitä menee hukkaan pakkauksen mukana. Swiss Clinic Face Dry Mask käyttää vedetöntä aktiiviainekoostumusta, joka ei sotke ja kosteuttaa silti ihoa intensiivisesti. Vedettömyyden ansiosta yhtä naamiota voi käyttää kolmeen kertaan, jolloin naamion käyttöikä pitenee ja vaikutukset kestävät iholla pidempään.

Käyttö

Jokainen käyttökerta kestää 15 minuuttia. Parhaiden lopputulosten saamiseksi Swiss Clinic Face Dry Mask -naamiota kannattaa käyttää kolmena peräkkäisenä päivänä.

 1. Puhdista kasvot ja kaula huolellisesti esimerkiksi Micellar Cleansing Gel -miselligeelillä.

 2. Avaa kangasnaamion pakkaus ja asettele naamio kasvoille vaaleanpunainen puoli ihoa vasten. Kiinnitä naamio kasvoille asettamalla sen lenkit korvien taakse.

 3. Hiero kasvoja kevyesti naamion päältä, jotta tehoaineet aktivoituvat.

 4. Rentoudu 15 minuutin ajan ja poista naamio vaikutusajan jälkeen. Älä huuhtele kasvoja - naamion aktiiviset ainesosat vaikuttavat iholla jopa 8 tunnin ajan!

 5. Taittele Swiss Clinic Face Dry Mask -naamio varovasti takaisin pakkaukseensa. Naamiota voi käyttää kolme kertaa.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Swiss Clinic Face Dry Mask

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Todella kiva
2018-01-22 kirjoittanut: Pau (ikä: 25-34)
Olen käyttänyt tätä kuivanaamiota mikroneulauksen jälkeen. Iho rauhottui heti ja punoitus hävisi. Pidän siitä, ettei naamio sotke. Iho tuntuu jälkeenpäin pehmeältä ja tehoaineet voi aistia iholla.
Suositeltu kenelle: Helpon ja tehokkaan naamion ystävälle
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Järisyttävän hyvä naamio täydelliseen meikkipohjaan
2018-12-16 kirjoittanut: Maria (ikä: 25-34)
Loistava naamio täydellisen pehmeän ihon luomiseen. Tällä on virheetön meikkipohja taattu! Vaikka olen perinteisten sheet maskien ylin ystävä, tällä saa mukavaa vaihtelua maskeiluun. Varsinkin näin talvella on mukava käyttää välillä muitakin kuin kosteita (=kylmiä) naamioita. Istuvuus on ensiluokkainen ja yllätyin siitä miten paljon tehoaineita iho saa itseensä kuivanaamiosta!!
Suositeltu kenelle: Kaikille!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Kätevä naamio
2017-12-04 kirjoittanut: Maarit R
Hyvä ravitseva naamio, aivan kuin uusi iho. Itse käytin 2 kertaa, mutta hieroin sitä kankaan pintaa aika pitkään kummallakin kerralla.
Suositeltu kenelle: pintakuiva iho
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Ihan kiva mutta...
2017-12-26 kirjoittanut: Satu M (ikä: 25-34)
Ihan hauska kokeilla välillä kuivaakin naamiota mutta en huomannut mitään kovin erikoisia vaikutuksia. Ehkäpä hieroin naamiota liian lyhyen ajan?
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5No joo
2017-12-21 kirjoittanut: Henna (ikä: 25-34)
Ihan kiva oli kokeilla tätä kuiva versiota, muutaman kerran käytön jälkeen iho oli kyllä heleä ja kuulas mutta kalliin hinnan vuoksi en ostaisi uudestaan.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5Pettymys
2017-12-17 kirjoittanut: Piia M
Sain tämän joulukalenterista. Tämä oli yksi kalenterin harvoista kiinnostavista tuotteista. Käytin naamiota kahdesti. Molemmilla kerroilla heräsin seuraavana aamuna siihen, että kasvoillani oli useampi finni. Pidän ihoni hyvin peruskosteutettuna, joten lisäkosteutus ei tätä aikaansaanut, vaan joku muu naamion ominaisuus. Viikonlopun hemmottelutuokio näkyi todellakin maanantaiaamuna kasvoilla :-/
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää