search

Swiss Clinic
Micellar Cleansing Gel

27 €27,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Swiss Clinic Micellar Cleansing Gel on puhdistava miselligeeli, joka jättää ihon raikkaaksi ja heleäksi. Misellituote puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet ilman vesihuuhtelua. Iho jää heleäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Micellar Cleansing Gel sis… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Swiss Clinic Micellar Cleansing Gel

Swiss Clinic Micellar Cleansing Gel on puhdistava miselligeeli, joka jättää ihon raikkaaksi ja heleäksi. Misellituote puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet ilman vesihuuhtelua. Iho jää heleäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Micellar Cleansing Gel sisältää muun muassa taikapähkinävettä, kamomillauutetta ja aloe veraa, jotka hoitavat ihoa puhdistuksen jälkeen.

Misellituotteet perustuvat pieniin misellipartikkeleihin, jotka kaappaavat lian iholta mukaansa magneetin tavoin. Misellipuhdistus on hellävarainen ja tehokas, sillä se puhdistaa ihon jo yhdellä käyttökerralla.

  • Puhdistava miselligeeli kasvoille
  • Hellävarainen koostumus
  • Sopii myös silmämeikin poistoon

Koko: 125 ml

Käyttö

Levitä miselligeeliä pieni määrä vanulappuun ja pyyhi lapulla kuivaa kasvojen ihoa. Toista, kunnes iho on puhdas. Miselligeeliä ei tarvitse huuhdella kasvoilta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Swiss Clinic Micellar Cleansing Gel

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Meikit lähti vaivatta
2018-06-11 kirjoittanut: Fiia F (ikä: 25-34, fifilious.blogspot.com)
Puhdistaa jopa silmämeikin tosi helposti ilman hankaamista eikä ärsytä ihoa. Iho on puhtaan ja hyvinvoivan näköinen tuotteen jälkeen.
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää