Talika
Lipocils Eyelash Conditioning Gel

(10 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 10 ml
Tuotetiedot

Talika Lipocils Eyelash Conditioning Gel on silmäripsiä hoitava, geelimäinen seerumi, joka auttaa saavuttamaan runsaammat ripset. Ripsiä korostavan seerumin säännöllinen käyttö tekee ripsistä pidemmät, tuuheammat ja terveemmät. Seerumin sisältää ripsiä pidentävää nokkosta, vahvistavaa hevoskastanjauutetta, kosteuttavaa allantoiinia sekä tehoaineita ripsiin kulhettavaa soijalesitiiniä. Omenauute pehmentää ripsiä.

Tuotenumero: 55712
Käyttö

Levitä seerumia puhtaisiin ripsiin aloittaen aivan ripsien tyvestä. Käytä tuotetta aamuin illoin 28 päivän ajan ja sen jälkeen kerran päivässä.

Ainesosat

Aqua (Water),Methylparaben,Ethylparaben,Carbomer,Phenoxyethanol,Propylparaben,Lecithin,Lactic Acid,Allantoin,Sodium Lactate,Urtica Dioica (Nettle Extract),Butylparaben.,Hypericum Perforatum (Hypericum Extract),Pyrus Malus (Apple Extract),Hamamelis Hippocastanum (Witch Hazel Extract),Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut Extraxt)

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Lipocils Eyelash Conditioning Gel

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut