Lelo
Nea 2

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
-20% product.discountbadge
Variantti : Deep Rose
Tuotetiedot

NEA 2 on upea katsella ja ihana pitää kädessä. Herkullinen valinta niin yksin ajettaessa kuin yhdessä parin kanssa. Sulautuu täydellisesti teidän molempien kesken huomaamattoman muotoilun ansiosta. Voimakas värinä ja kukkakoristeet lisäävät sitten aistillista kokemusta. 100 % vedenpitävä ja ladattava USB:n kautta (ei mukana sovitinta) ja 8 stimulaatiotilaa - NEA 2:lla sinulla on todella voimakas nautinto kädessäsi.

Aina valmiina hyviin hetkiin. Uusilla kukkakoristeilla. Kompakti koko. Täydellinen ulkoiseen stimulaatioon yksinään tai vartalojesi välillä rakastelun aikana.

Kaksi kertaa tehokkaamman NEA 2:n avulla voit tutkia nautinnon rajoja, sekä leveitä että leveitä, samalla kun se pysyy huomaamattomana ja hiljaisena. josta voit nauttia missä haluat.

Tarjoaa 4 tuntia mukavaa nautintoa yhdellä 2 tunnin latauksella ja on täysin vesitiivis käytettäväksi suihkussa tai kylvyssä.

Materiaalit: ABS - kaikki turvallinen vartalolle
Pinta: kiiltävä
Koko: 7,5 x 3,6 x 2,5 cm
Paino: 42g
Akku: Li-Ion 300mAh
Lataus: 2 h
Käyttöaika: jopa 4 tuntia
Valmiustila: jopa 90 päivää
Maksimiäänitaso: < 50dB

Tuotenumero: 99716

Katso lisää vastaavia kuin Nea 2

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.