beconfiDent
Teeth Whitening X1 Start Kit

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
17,90 € Suos. hinta 29,50 €
17,90 € Suos. hinta 29,50 €
Variantti : 10 ml
Tuotetiedot

Beconfident® X1 Start Kit: X1 start-pakkauksemme tarjoaa vetyperoksiditonta hampaiden valkaisua täysin ilman ärsytystä tai muita hampaiden ja ikenien haittavaikutuksia. X1-geeli perustuu tekniikkaan, jossa on 1 aktiivista valkaisuainetta - 32% bikarbonaattia, joka yhdessä puhdistusaineiden kanssa poistaa värin ja antaa valkoisemman hampaan pinnan. Mukana olevat suukappaleet on sovitettu vastaavaan hammasriviin ja ne tarjoavat optimaalisen kosketuksen geelin ja hampaan pinnan välillä parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi. Hoito kestää vain 15 minuuttia ja geeli riittää noin 10 käyttöön. Suosittelemme, että suoritat koko kurssin, kunnes geeli on valmis, ja toista sitten tarvittaessa, esimerkiksi kolmen kuukauden välein. Kiskot voidaan puhdistaa ja tallentaa seuraavalle kerralle. Pakkaus sisältää tuoreen melonin makua sisältävää geeliä putkessa (10 ml), 3 muovattavaa suulastua, varjo-ohje ja käyttöohjeet.

Tuotenumero: 88751
Ainesosat

Glycerin, Sodium Bicarbonate, Aroma, Xylitol, Chondrus Crispus Powder, Polysorbate 20, Sorbitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Extract, Chamomilla Recutita Extract, Sodium flouride, Linalool, Limonene.

Katso lisää vastaavia kuin Teeth Whitening X1 Start Kit

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.