Clearblue
Pregnancy Test With Weeks Indicator

Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
7,90 € Suos. hinta 13,50 €
7,90 € Suos. hinta 13,50 €
Variantti : 1Ct
Tuotetiedot

Clearblue- raskaustesti joka osoittaa raskausviikot on ensimmäinen ja ainoa testi joka on yhtä luotettava kuin raskauden ultiääni-tutkimus *.

Kaksois-sensori ei vain kerro digitaalisella näytöllä oletko raskaana vai et, vaan myös kertoo, kuinka pitkällä raskaus on - se näyttää hedelmöittymisestä kuluneet viikot kuten 1-2, 2-3 tai 3+. Voit testata testillä 5 päivää ennen kuukautisten odotettua alkamispäivää (4 päivää odotettua alkamispäivää). Laboratoriatulokset osoittivat, että 98% "raskauden"- osoittavista tuloksista näkyi päivää ennen kuukautisten alkamispäivää. 97% tuloksista näkyi 2 päivää ennen odotettua alkamispäivää. 90% näkyi 3 päivää ennen kuukautisten alkamispäivää ja 65% 4 päivää ennen kuukautisten odotettua alkamispäivää. (*Viikkotulokset oli johdonmukaisia 97% myöhemmän ultraääni-tutkimuksen mukaan. Perustuu tutkimukseen jossa mukana 187 naista joilla oli samanlaiset tulokset ultraääni-tutkimuksesta).

- Ensimmäinen ja ainoa raskaustesti joka näyttää, kuinka kauan hedelmöittymisestä on kulubut - 1-2, 2-3 tai enemmän kuin 3 viikkoa
- Kertoo 99% luotettavasti raskauden sen päivän jälkeen kun kuukautisten alkamispäivä on odotettu
- Näyttää selvästi digitaalisella näytöllä tuloksen "raskaana" tai "ei raskaana"
- Brittiläisessä tutkimuksessa 9 kymmenestä naisesta digitaalinen tulos oli luotettavampi kuin testipuikko (111 naista käytti erilaisia testejä sekä luki niistä)
- Johtava tuotemerkki (raskaustestit- ja hedelmällisyystesti kotikäyttöön. Perustuu kansainvälisten jälleenmyyjien tietoon lähes 20 maassa, koottu käyttäen riippumattomia markkinatutkimustuloksia)
- Helppo käyttää, helppo lukea ja tulkita

Tuotenumero: 44721

Katso lisää vastaavia kuin Pregnancy Test With Weeks Indicator

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.