Clearblue
Digital Advanced Ovulation Dual Hormone Test

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 10Ct
Tuotetiedot

Clearblue Advanced Digital- ovulaatiotesti on ainoa testi joka identifioi 4 tai useamman hedelmällisenpäivän eli milloin on jakso jolloin on suurin mahdollisuus tulla raskaaksi luonnollisella tavalla.

Tuote tunnistaa luotettavasti kaksi tärkeintä hedelmällisyyshormonia, estrogeenin ja luteini-hormonin - niin kuin kaikki hedelmällisyystestit - 2 päivää kun on maksimaalinen mahdollisuus tulla raskaaksi. mutta tuote myös tunnistaa päivät jolloin hedelmällisyys on korkealla ennen näitä kahta päivää. Tämä tarkoittaa, että sinulla on suuremmat mahdollisuudet tulla raskaaksi - ainakin tuplasti verrattuna muihin hedelmällisyystesteihin*. Kumppanisi siemenneste voi selviytyä elimistössäsi jopa 5 päivääm tämän takia näiden päivien aikana on mahdollista tulla raskaaksi. Ole yhdynnässä silloin kun sinulla on korkein hedelmällisyys ja maksimoi mahdollisuudet tulla raskaaksi luonnollisella tavalla.

Selkeä digitaalinen näyttö näyttää Clearblue- hymynaamoilla ne päivät, kun voit tulla raskaaksi, jolloin tiedät, että kehosi on valmis. Clearblue Digital on todistanut jopa 99% luottettavuuden luteini-horminin kasvua seurattaessa. Jotta löytäisit oikeat tuotteet, huomioithan, että Clearblue Advanced Digital oli ennen nimeltään Clearblue Digital- hedelmällisyystesti jossa oli tupla-hormoni-indikaattori.

Tutkimus, jossa oli mukana 87 naista totesivat ja löysivät neljä tai useamman päivän hedelmällisyyden sykleistä, kun ne havaittiin (2012).

- Ainoa testi joka normaalisti tunnistaa 4 tai useamman hedelmällisen päivän - vähintään tuplasti niin monen kuin muut ovulaatiotestit
- Luotettava tunnistaminen kahdesta tärkeästä hedelmällisyyshormonista
- Identifioi päivät jolloin hedelmällisyys on korkeimmillaan, mitä muut testit eivät pysyty tekemään, ja antaa sinulle suurimmat mahdollisuudet tulla raskaaksi
- Helppolukuinen testi jossa uniikki Clearblue-smiley kertoo, minä päivinä olet kaikkein hedelmällisin
- Voidaan säätää aina yksilöllisen hormoniprofiilin mukaan
- 99% luotettavuus nähdä luteinisoivan hormonin kasvu
- Helppo käyttää verrattuna kapeisiin testipuikkoihin - (111 naista jotka käyttivät näitä tuotteita ja lukivat erilaisista testeistä)
- Mukana uudelleen käytettävä lukija sekä 10 Clearblue ovulaatiotesti-tikkua

Käyttö:
Ennen kuin testitikku on kosketuksissa virtsan kanssa on se asetettava pidikkeeseen.

Tuotenumero: 44724

Katso lisää vastaavia kuin Digital Advanced Ovulation Dual Hormone Test

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.