search

the Balm

TheBalmin ihanat, leikkisät pakkaukset ovat valloittaneet naisia kaikkialla maailmassa eikä ihme! TheBalmin leikkisä imago ja ajatuksella kehitetyt tuotteet ovat hittejä siellä, minne ne vain tiensä löytävätkään. Brändin visuaalisuus, kielellä leikittely ja laadukkaat tuotteet ovat olennainen osa theBalmin menestystarinaa.

Idea theBalmin tuotteiden takana on yksinkertainen. Merkin perustaja Marissa Shipman kaipasi kosmetiikkaa, joka saisi hänet tuntemaan itsensä kauniiksi koko ajan ilman, että lopputuloksen saavuttaminen veisi ikuisuuksia. Tämän ajatuksen ympärille on syntynyt theBalmin kattava värikosmetiikan ja ihonhoidon valikoima. "Kauneutta viidessä minuutissa, kiitos!", on theBalmin tunnuslause.

TheBalmin ihonhoito ja meikit tukevat toisiaan ihanteellisella tavalla. Useat meikkituotteet sisältävät ihoa hoitavia ainesosia ja voiteet, kasvovedet ja seerumit sopivat erinomaisesti meikin alle. Erityisen tunnettu theBalm on luomiväreistään ja poskipunistaan, unohtamatta tietenkään Manizer-siskoksia: kolmea upean hohtavaa korostustuotetta, jotka ovat suorastaan rikollisen hyvännäköisiä kasvoilla.

Astu iloiseen, kauniiseen theBalm-maailmaan ja valitse suosikkisi täydentämään kosmetiikkavarastojasi. Luonnolliset, kauniit värit ja upeat pakkaukset valloittavat aivan huomaamatta!

51 tuotetta
the Balm Hair Mascara
5 € 9,90 € (Arvo 14,80 €)
the Balm Brow Pow Eyebrow Powder
Several colors!
Keskimääräinen arvosana: 4/5 (1 tuotearvostelu)
Alkaen: 7,40 €
the Balm Cabana Boy
Keskimääräinen arvosana: 5/5 ( 4 tuotearvostelua)
10,40 € 20,70 €
the Balm Overshadow - The Sexpot Series
Keskimääräinen arvosana: 4,5/5 ( 2 tuotearvostelua)
7,40 € 14,80 € (Arvo 16,80 €)
1