the Balm
Betty-Lou Manizer

(10 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : The Bronzing Bandit Bronzer/Shadow 8 g
Katso myös
Tuotetiedot

Saammeko esitellä Bettyn: viattoman kaunottaren, joka ei karttele katseita! the Balm Betty-Lou Manizer on aurinkopuuteri, luomiväri ja poskipuna, joka on suorastaan rikollisen hyvännäköinen iholla. Hohtava koostumus korostaa kasvojesi kauneimpia kohtia ja antaa meikille viimeisen, viettelevän silauksen. Tästä eteenpäin Betty on paras kaverisi mitä tulee unohtumattomiin iltoihin...

Koko: 8.5 g

Tuotenumero: 28325
Ainesosat

Mica,Dimethicone,Polyisobutene,Silica,Titanium Dioxide (CI 77891),Iron Oxides (CI 77491),Polyethylene,Carmine (CI 75470),Boron Nitride,Synthetic Wax,PTFE,Isoeicosane

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkitynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Betty-Lou Manizer

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut