search

the Balm
Cabana Boy

10,40 €20,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Miten olisi pieni seikkailu kuuman cabanalaismiehen kanssa? the Balm Cabana Boy tuo poskille viattoman ja luonnollisen punan, joka saa miehet ojentamaan avuliaasti käteesi drinkin jos toisenkin. Poskipunan hienoisen hohtava koostumus kiinnittää huomi… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Tarjous valituista tuotteista: Osta 3, maksa 2!
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

the Balm Cabana Boy

Miten olisi pieni seikkailu kuuman cabanalaismiehen kanssa? the Balm Cabana Boy tuo poskille viattoman ja luonnollisen punan, joka saa miehet ojentamaan avuliaasti käteesi drinkin jos toisenkin. Poskipunan hienoisen hohtava koostumus kiinnittää huomion ja lämmin sävy sinetöi lupauksen hauskanpidosta. Sitoudu poskipunaan, älä mieheen!

Koko: 8.5 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Arvostele tuote

the Balm Cabana Boy

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
tai