search

the Balm
theManizer Sisters

34,60 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
the Balm theManizer Sisters -kolmikko on tuomittu upeudestaan! Kolme upeaa korostussävyä sisältävä peilillinen meikkipaletti on suunniteltu menevälle naiselle, joka tahtoo korostaa kauniita kasvonpiirteitään ja heleyttää ihoaan. Paletti sisältää kol… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

the Balm theManizer Sisters

the Balm theManizer Sisters -kolmikko on tuomittu upeudestaan! Kolme upeaa korostussävyä sisältävä peilillinen meikkipaletti on suunniteltu menevälle naiselle, joka tahtoo korostaa kauniita kasvonpiirteitään ja heleyttää ihoaan. Paletti sisältää kolme kaunista korostustuotetta, jotka hehkuvat shampanjan, roosan ja pronssin sävyissä.

Koko: 3 x 3 g

Paletti sisältää:

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Arvostele tuote

the Balm theManizer Sisters

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
tai
4/5Lähes täydellinen
2017-05-08 kirjoittanut: Jenni
Tämä on laatutuote. Itse olen todella vaaleahipiäinen, että Cindy-Lou menee poskipunana. Mary-Lou on täydellinen highlighter. Ainoastaan Betty-Loulle ei ole minulla ollenkaan käyttöä... Tuntuu hieman liian tummalta. Hieman tummemmalle iholle olisi ihan täyskymppi ja monipuolinen tuote :) seuraavaksi aion ostaa pelkän Mary-Lou highlighterin, niin paljon siitä pidän.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä paletti
2017-05-08 kirjoittanut: Emmi H (ikä: 15-24)
Hyvän pigmenttisiä sävyjä, joita voi käyttää myös luomiväreinä. Mary-Lou on upea korostusväri monille ihonsävyille, Cindy-Lou toimii minulla parhaiten poskipunan päällä "blush topperina" ja Betty-Lou aurinkopuuterina. Vaikka kaikista on minikoot, ne ovat silti riittoisia koska tuotetta tarvitsee melko vähän.
Suositeltu kenelle: Kaikille jotka haluavat monta tuotetta samassa paletissa
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hintansa väärti
2017-03-08 kirjoittanut: Jenni T (ikä: 25-34)
Loistava valinta jos haluaa kokeilla kaikkia sävyjä. Sävyt helmiäisiä eivätkä glitterisiä. Pigmenttisiä joten pienikin määrä sävyä riittää. Luonnollinen hohto. Kannatti hankkia, koska jokainen sävy sopii ihonväriini (Lämmin vaalea)
Suositeltu kenelle: Kaikille jotka käyttävät korostustuotteita.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi