search

the Balm
theManizer Sisters

36 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
the Balm theManizer Sisters -kolmikko on tuomittu upeudestaan! Kolme upeaa korostussävyä sisältävä peilillinen meikkipaletti on suunniteltu menevälle naiselle, joka tahtoo korostaa kauniita kasvonpiirteitään ja heleyttää ihoaan. Paletti sisältää kol… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

the Balm theManizer Sisters

the Balm theManizer Sisters -kolmikko on tuomittu upeudestaan! Kolme upeaa korostussävyä sisältävä peilillinen meikkipaletti on suunniteltu menevälle naiselle, joka tahtoo korostaa kauniita kasvonpiirteitään ja heleyttää ihoaan. Paletti sisältää kolme kaunista korostustuotetta, jotka hehkuvat shampanjan, roosan ja pronssin sävyissä.

Koko: 3 x 3 g

Paletti sisältää:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

the Balm theManizer Sisters

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Loistokombo
2018-02-23 kirjoittanut: Elli A
Loistava kombo heleän meikin luomiseen, täydellisen kokoinen mukaan matkalle.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Monipuolinen kolmikko
2017-09-19 kirjoittanut: Ammi
Ihana ja monipuolinen paketti vaaleaihoiselle! Vaalein sävy toimii aivan loistavana highlighterina, ainetta on helppo annostella haluamansa määrä, ja hehku on varsin luonnollinen eikä mitenkään överi. Ehdottomasti paras kokeilemani highlighter!

Pinkki sävy toimii tarpeen tullen poskipunana ja ruskeaa olen käyttänyt luomivärinä. Paketin ulkoasu piristää jokaista meikkaushetkeä ja paketti on mukavan tuntuinen kädessä, mukana oleva peili helpottaa meikkaamista.

Mietin pitkään ostanko tämän vai pelkän Mary-Loun testiin, mutta päädyin tähän. Vaikka Mary-Lou on tästä kolmikosta ylivoimaisesti eniten käytössä, olen silti tyytyväinen että otin nimenomaan tämän kolmikon!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Kasvojen heleytykseen
2018-04-01 kirjoittanut: Miia s (ikä: 25-34)
Loistava tuote, paketti on toimiva ja peili kirkas ja tarkka. Tuotteet levittyvä kauniisti ja tuovat meikkipohjan päälle kauniisti heleyttä ja eloa olematta liian räikeitä. Helppokäyttöinen levittää ja häivyttää. Pitkäkestoinen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Vaalealle parempi
2017-09-26 kirjoittanut: Hanna H
Paletissa todella kauniit sävyt ja vaalealle iholle varmasti toimivia useampaan käyttötarkoitukseen. Oma ihoni on kuitenkin sen verran ruskea ja tumma, ettei nämä kaunottaret käy oikeastaan kuin erisävyisinä highlightereina. Välillä olen innostunut sipaisemaan näitä kaunottaria myös silmämeikkiin.
Suositeltu kenelle: Vaalea ihoisille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Lähes täydellinen
2017-05-08 kirjoittanut: Jenni
Tämä on laatutuote. Itse olen todella vaaleahipiäinen, että Cindy-Lou menee poskipunana. Mary-Lou on täydellinen highlighter. Ainoastaan Betty-Loulle ei ole minulla ollenkaan käyttöä... Tuntuu hieman liian tummalta. Hieman tummemmalle iholle olisi ihan täyskymppi ja monipuolinen tuote :) seuraavaksi aion ostaa pelkän Mary-Lou highlighterin, niin paljon siitä pidän.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä paletti
2017-05-08 kirjoittanut: Emmi H (ikä: 15-24)
Hyvän pigmenttisiä sävyjä, joita voi käyttää myös luomiväreinä. Mary-Lou on upea korostusväri monille ihonsävyille, Cindy-Lou toimii minulla parhaiten poskipunan päällä "blush topperina" ja Betty-Lou aurinkopuuterina. Vaikka kaikista on minikoot, ne ovat silti riittoisia koska tuotetta tarvitsee melko vähän.
Suositeltu kenelle: Kaikille jotka haluavat monta tuotetta samassa paletissa
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hintansa väärti
2017-03-08 kirjoittanut: Jenni T (ikä: 25-34)
Loistava valinta jos haluaa kokeilla kaikkia sävyjä. Sävyt helmiäisiä eivätkä glitterisiä. Pigmenttisiä joten pienikin määrä sävyä riittää. Luonnollinen hohto. Kannatti hankkia, koska jokainen sävy sopii ihonväriini (Lämmin vaalea)
Suositeltu kenelle: Kaikille jotka käyttävät korostustuotteita.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää