search

The Chemistry Brand
Glow Oil

36,60 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Asteittain itseruskettava The Chemistry Brand Glow Oil -vartaloöljy on koostumukseltaan edistyksellinen, sillä se ei sisällä itseruskettavissa useimmin käytettyä DHA:ta. Vartaloöljyn heleyttävä vaikutus syntyy vadelmapohjaisesta keto-sokerista, joka … Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Aurinkotuotteet ja itseruskettavat -20%
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Chemistry Brand Glow Oil

Asteittain itseruskettava The Chemistry Brand Glow Oil -vartaloöljy on koostumukseltaan edistyksellinen, sillä se ei sisällä itseruskettavissa useimmin käytettyä DHA:ta. Vartaloöljyn heleyttävä vaikutus syntyy vadelmapohjaisesta keto-sokerista, joka muodostaa iholle 2-3 päivän säännöllisen käytön jälkeen miedon, päivettyneen sävyn. Alkoholiton vartaloöljy levittyy iholle pehmeästi ja kosteuttaa pitkäkestoisesti.

  • Asteittain päivettävä vartaloöljy
  • Tasoittaa ihon sävyä
  • pH 3.0-4.0
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 100 ml

Käyttö

Ravista vartaloöljyä hyvin ennen käyttöä. Levitä tasaisesti kuivalle iholle. Halutessasi kevyesti päivettävän vaikutuksen, käytä 1-2 kertaa päivässä vähintään kolmena päivänä peräkkäin. Pese kädet levityksen jälkeen. Vartaloöljyä voidaan sekoittaa myös muihin vartalotuotteisiin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää