search

The Ordinary
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

9,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintaneste yhdistää 30% AHA-hapot (glykolihappo, maitohappo, viinihappo ja sitruunahappo) ja 2% BHA-hapon (salisyylihappo) ihoa kosteuttavaan hualuronihappopolymeeriin, B5-vitamiiniin, mustaan porkka… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintaneste yhdistää 30% AHA-hapot (glykolihappo, maitohappo, viinihappo ja sitruunahappo) ja 2% BHA-hapon (salisyylihappo) ihoa kosteuttavaan hualuronihappopolymeeriin, B5-vitamiiniin, mustaan porkkanaan ja Tasmannia lanceolata -kasviin, jotka yhdessä auttavat kirkastamaan ja heleyttämään ihoa sekä tasoittamaan sen pintatekstuuria.

Kuorintanesteen sisältämät AHA-hapot kohdistavat tehonsa ihon pintaan auttaen tekemään siitä kirkkaamman ja tasaisemman näköisen. Samalla öljyliukoinen BHA-happo imeytyy ihohuokosiin ja kuorii niitä sisältäpäin ehkäisten epäpuhtauksien muodostumista ja ihon tukkeutumista. Kuorintanesteen säännöllinen käyttö auttaa häivyttämään iholta hentoja juonteita.

Kuorintanesteen sisältämä Tasmannia lanceolata -kasvin johdannainen auttaa vähentämään happojen usein aikaansaamaa ihoärsytystä. Koska kasvin väri vaihtelee satokausien mukaan, voi se myös vaikuttaa tuote-erien sävyyn. Kuorintaneste sisältää lisäksi kosteuttavasta vaikutuksestaan tunnettua hyaluronihappopolymeeriä, ihon korjautumista tukevaa B5-vitamiinia sekä antioksidanttista mustaa porkkanaa.

Kuorintanesteen pH-arvo on optimoitu niin, että sen sisältämät hapot voivat vaikuttaa iholla mahdollisimman tehokkaasti ilman liiallista ihoärsytystä.

Tuotteen korkean happopitoisuuden vuoksi sitä suositellaan käytettäväksi vain iholla, joka on tottunut happojen käyttöön. Kuorintanestettä ei suositella käytettäväksi herkällä tai ärtyneellä iholla.

  • Ihoa kuoriva neste
  • Sisältää 30% AHA-happoja ja 2% BHA-happoa
  • pH 3.5 - 3.7
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Puhdista kasvojen iho ja anna sen kuivua. Älä käytä kuorintanestettä märällä iholla. Levitä kuorintanestettä kasvojen ja kaulan iholle sormin välttäen silmänympärysaluetta ja anna sen vaikuttaa kasvonaamion tapaan korkeintaan 10 minuuttia. Ensimmäisillä käyttökerroilla vaikutusaika suositellaan pitämään lyhyenä ja pidentämään sitä ihon sietokyvyn mukaan. Huuhtele tuote kasvoilta vedellä välttäen edelleen sen joutumista silmiin. Käytä kuorintanestettä korkeintaan kaksi kertaa viikossa.

Kuorintanesteen korkea AHA-happopitoisuus voi herkistää ihoa auringolle. Suojaa iho hyvin auringolta käyttäessäsi tuotetta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Tehokas kuorinta-aine
2018-08-27 kirjoittanut: Mads
Tällä aineella on helppo ylikuoria. En suosittelisi välttämättä käyttämään muita happoja tämän kanssa jos tätä siis käytetään n. kerran viikossa. Ensimmäisellää käyttökerralla ei kannata jättää ainetta naamalle täydeksi 10 minuutiksi ja testata ainetta vaikka kädelle ennen naamalle laittoa. En suosittelisi ensimmäiseksi happotuotteeksi.
Suositeltu kenelle: Niille, joiden iho on tottunut happojen käyttöön
6 / 6 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tehokas kuorintanaamio
2019-01-26 kirjoittanut: Ella (ikä: 25-34)
Ei kirvele ohuella kuivuuten taipuvaisella sekaihollani, vaikka olen pitänyt täyden vaikutusajan. Aiheuttaa korkeintaan pientä kihelmöinnin tuntua.

Naamion jälkeen iho tuntuu ja näyttää sileämmältä. Käytän suunnilleen kerran viikossa, kun enempää ihoni ei tunnu tarvitsevan. Kannattaa kosteuttaa iho hyvin naamion jälkeen.
Suositeltu kenelle: Mustapäistä ja ihon kuivista kohdista kärsiville
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Jää vakiokäyttöön
2018-12-30 kirjoittanut: Anna (ikä: 15-24)
Kuorii tehokkaasti, käytön jälkeen iho on heleä ja pehmeä.
Suositeltu kenelle: Ihon kirkastusta kaipaaville
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistava happokuorinta
2018-12-09 kirjoittanut: Johanna M (ikä: 45-54)
Tätä kuorintaa käyttää minä 53 vuotias sekaihoinen sekä tyttäreni 18 vuotta. Hänellä on kuiva iho, jossa epäpuhtauksia. Kummallekkin toimii loistavasti. Ihosta tulee ihanan heleä. Kuorinnan jälkeen iho tarvitsee hyvän kosteutuksen.
Suositeltu kenelle: Kaikille
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Toimii!
2018-10-22 kirjoittanut: Arpix (ikä: 15-24)
Olen tehnyt hoidon kyseisellä tuotteella nyt jo neljä kertaa, ajattelin käyttää pullon loppuun ja tilata uuden. Ihostani on tullut kirkkaampi ja hyvinvoivan tuntuinen että näköinen. Ostin tämän koska kyllästyin ihoni epäpuhtauksiin ja etenkin arpiin jotka ovat aknen syytä. Olen käyttänyt tuotetta toisaan nyt neljän viikon ajan, kerra viikossa. Voin sanoa että olen todella tyytyväinen. Hinta kohdallaan verrattaen kalliisiin, vastaaviin kasvohoitoihin hoitoloissa.

Kuivattaa hieman ihoa, se on varmaankin tuotteen tarkoitus. Iho hilseilee pois, eli arpeutunut iho lähtee hilseilyn saattelemana. Rasva auttaa! Suosittelen tuotetta todella. Kiitos!
Suositeltu kenelle: Arpisesta ja epämtatasaisesta ihonsävystä kärsiville
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Toimii
2018-09-10 kirjoittanut: Jellyfish (ikä: 35-44)
Aivan mahtava tuote! Kuorii ihon kuivan pintakerroksen ja lopputuloksena on pehmeä ja sileämpi iho. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni happokuorintojen kanssa ja rasvoittuvalle sekaiholleni tuote sopi ilman ongelmia. Melkein harmittaa ettei tuotetta suositella läytettäväksi päivittäin, niin hyvältä iho tuntuu naamion kälkeen.
Suositeltu kenelle: Sekaiholle, ikääntyvälle iholle, akneiholle, rasvoittuvalle iholle
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Todella tehokas happokuorinta!
2018-09-04 kirjoittanut: Heidi (ikä: 25-34)
Tällä tuotteella saa tuloksia aikaan! Kuorinnan jälkeen ihanan pehmeä iho, itselläni pintakuivahko sekaiho jossa tukkeumat ja mustapäät riesana. Ohjeita tulee noudattaa kuorinnan kanssa, itse aloitin 5 min vaikutusajalla vaikka olen tottunut happotuotteiden käyttäjä. Ja lyhyemmälläkin vaikutusajalla sai todella pehmeän ihon! Kivasti pistelee iholla kuten väkevämmät happotuotteet yleensäkin. Loistotuote! Itse laitoin kuorinnan jälkeen vielä ihanan hyaluronihappokangasnaamion kosteutta antamaan kuoritulle iholle.
Suositeltu kenelle: Ei herkälle iholle! Rasvaiselle / sekaiholle
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Kuivuudesta hilseilevän epäpuhtaan ihon apu
2019-01-19 kirjoittanut: ES (ikä: 25-34)
Leukani pukkaa mustapäitä ihan älytöntä vauhtia mutta on kärsinyt niin kovasta kuivuudesta että on hilseillyt kuukausia erilaisista rasvauksista apua saamatta. Tätä minä tarvitsin! Kuivat hilseläikät lähtivät pois ja ihon sävy heleytyi. Mustapäät eivät toki ole lähteneet, mutta puristelu helpottuu.
Suositeltu kenelle: Kun mikään kosteusvoide ei enää imeydy
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tehokas happonaamio
2019-06-23 kirjoittanut: Teea (ikä: 25-34)
Naamio kihelmöi kasvoilla aluksi pienesti, mutta kuivuttuaan en enää huomannu kihelmöintiä. Ihosta tuli ehkä hieman kuiva. Käytön jälkeen tarvitsee hyvän kosteutuksen, iho on taivaallisen pehmeä sen jälkeen. Tuote tulee kyllä viikoittaiseen käyttöön.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
2019-06-11 kirjoittanut: Nea (ikä: 15-24)
Oon itse tosi tyytyväinen tuotteeseen. Oon käyttänyt tuotetta nyt jo jotain 3-4 viikkoa kerran tai kaksi viikossa.Mulla on sekaiho joka taipuu helposti epäpuhtauksille ja ärsyyntyy sokeri ja muista kuorinnoista (myös hormoonallinen akne).Tää on kuitenkin eka kerta kun mä käytän kemikaallista kuorintaa.Kuorinta pisteli hieman jos oli joitain haavoja ja saattoi silloin tällön kutittaa hieman (ei kuitenkaan häiritsevästi), ei muita sivuvaukutuksia.Oon huomannut, että iho näyttää paljon heleämmältä ja epäpuhtauksia on kadonnut hiljalleen.
Suositeltu kenelle: Sekaiholle ja kaikille muille ihoille :)
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tehokas kuorinta
2019-06-05 kirjoittanut: Johku (ikä: 35-44)
Ihoni kestää vahvan happokuorinnan, joten tämä oli unelma. Tämän päälle vielä kosteuttava naamio ja ihoni on silmällä huomattavasti kirkkaampi. Herkempi ihoinen siskoni iho ärtyi tästä, joten kannattaa kokeilla varovasti.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tehokkaasti kuoriva
2019-05-27 kirjoittanut: Mirja L
Viimeinkin löytyi tehokas kuorinta. Käytän maltillisesti n. 1,5-2vkon välein. Tämän jälkeen iho kaipaa myös tehokasta kosteutusta. Olen hieman herkkään ihoon taipuva, mutta tuote ei ole tuottanut ongelmia. Riittoisa!
Suositeltu kenelle: Tehokasta kuorintaa kaipaavat
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tehokkaasti kuoriva tuote
2019-04-11 kirjoittanut: Kaarina (ikä: 35-44)
Iholla tuote tuntuu kihelmöivältä, eli jotain tuntuu tapahtuvan. Herkemmällä iholla tuotetta kannattaa käyttää lyhyemmän aikaa ja jo muutaman minuutin kuorinnalla saa tuloksia aikaan. Iho näyttää selkeästi tasaisemmalta kuorinnan jälkeen ja muut hoitavat tuotteet tuntuvat levittyvän ja imeytyvän helpommin. Sen verran toimiva ja riittoisa tuote että ostan jatkossakin.
Suositeltu kenelle: Tehokasta kuorintaa ja tasaista ihoa kaipaaville, kuivien kohtien karkotukseen
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Edullinen tehotuote
2019-04-07 kirjoittanut: Saara H (ikä: 25-34)
Toinen pullo menossa ja sopii minun rasvoittuvalle sekaiholleni täydellisesti! Iho on tämän jälkeen pehmeä, tasainen ja ihan kuin mustapäät ja finnit olivat vähän tasoittuneet. Ei kuivata minun ihoani, tosin huolehdin kosteutuksesta extrahyvin tämän käytön jälkeen. Kirvelee/pistelee hieman, mutta kun iho tottuu niin vähemmän. En vaihtaisi enää pois ja olen markkinoinut tätä ystävillekin!
Suositeltu kenelle: Tehokasta ja uudistavaa tuotetta kaipaavalle, joka on jo tottunut käyttämään happoja ihonhoidossa
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tehokas kuorinta
2019-02-26 kirjoittanut: Marjut
Tuote on tehokas kuorinta. Ekan kerran jälkeen huomasin ihossa kyllä eron. Ihoni oli tosi pehmeä.
Tuotteen levitys on vähän hankalaa. Sivellin ois hyvä väline levitykseen kun tuotetta ei tarvitse paksua kerrosta. Itse vielä otan tuotetta kämmenelle ja molemmilla käsillä levitän kasvoihin. Levityksen jälkeen hieron jäljelle jääneet käsiini niin saan samalla käsikuorinnan. Sopii ehjälle ja paksulle iholle. Ei herkkäihoiselle, helposti punoittavalle iholle.
Suositeltu kenelle: Sekaihoiselle, jolla on paksu, ehjä iho.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Kauneushoitola-alan tasoinen tuote
2019-02-20 kirjoittanut: Saija A (ikä: 45-54)
Tuote on edullinen ja tasoltaan kauneushoitoloiden kuorintatuotteita vastaava. Naamio helppo käyttää ja tuloksena kuulas sekä kirkas iho.
Suositeltu kenelle: Ihon kuorintaa ja kirkastamista kaipaavalle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tehokas tuote!
2019-02-08 kirjoittanut: Kaisa L
Heti ensimmäisen kerran jälkeen aivan rakastunut tähän tuotteesee. Oma iho ei herkimmästä päästä, joten tuote ei aiheuttanut mitään ärsytystä. Iho on taisainen ja terveen näköinen kuorinnan jälkeen.
Suositeltu kenelle: Ihon kirkastusta ja tasoitusta kaipaavalle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hyvä kuorinta
2019-01-17 kirjoittanut: Tykkään (ikä: 15-24)
kuorinta ei anna heti nähtäväksi suurta muutosta iholle, mutta säännöllisen käytön jatkuessa ihoni voi hyvin.
Suositeltu kenelle: Jollekkin joka jaksaa säännöllisesti käyttää
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Supertehokas silottaja
2019-01-06 kirjoittanut: Sini
Oma ihoni on herkkä ja tekee myös helposti pientä näppyä, tämän tuotteen kanssa ei ole kuitenkaan tullut allergista reaktiota ja vaikutuksen huomaa jo ekojen käyttökertojen jälkeen. Tasoittaa selkeästi ihoa, tuntuu oikeasti tehokkaalta ihon syvemmistäkin osista ja kirkastaa ihon yleisilmettä. Suosittelen, mikäli happojen käyttö kiinnostaa!
Suositeltu kenelle: Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Vihdoin tuote, jolla voi kuoria kotona!
2018-12-14 kirjoittanut: Sani (ikä: 35-44)
Ostin tämän kokeiluun ja ensimmäistä kertaa tein happokuorinnan kotona. Iho kirveli odotetusti, pidin 10minuuttia kasvoillani. Iho kiristeli käytön jälkeen. Kunnon kosteutusta päälle ja aamulla hiukan ihoa hilseili. Alta kuoriutuu todellakin sileää ihoa ja olen uskaltanut käyttää tätä 2x viikossa. Ihoni on tasoittunut, sileämpi, kauniimpi ja hurjat aknearpenikin näyttävät alkavan pikkuhiljaa siliämään (en todellakaan odottanut, että näin nopeasti tapahtuisi mitään). Käytön aikana (3vkon jaksoissa) kannattaa huolehtia ihon runsaasta kosteutuksesta, muuten alkaa iho kiristelemään välipäivinä. Ihoni ei ole muuttunut punaiseksi tms vaan sävy on niin hyvä, että en tarvitse peitevoidetta enää, kun menen ulos. Ja tein sitä vuosia. Käytän ohessa hyaluronihappoa sekä Natural moisturizing factors+HA:ta. Kuorinnan jälkeen ja jälkeisenä päivänä laitan viimeiseksi 100%roseHipSeedOilia ihon suojaksi.
Suositeltu kenelle: Epätasainen iho, aknearpinen iho, rasvoittuva iho. Iho, joka kaipaa heleyttä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Pieni pullollinen täynnä poweria.
2018-11-12 kirjoittanut: Katja (ikä: 45-54)
Wau, miten pehmeä iho tämän käyttämisen jälkeen tulee. Tämä oli ensimmäinen naamio-happokuorinta, jota olen kokeillut ja onneksi uskalsin tilata tämän. Olen kyllä kuorinut ihoani kemiallisesti aiemminkin, mutta mitään sanottavaa vaikutusta näillä kuorinnoilla en ole huomannut paitsi ehkä lievää punoitusta seuraavana päivänä. Tätä uskalsin kuitenkin pitää heti täydet 10 min ja kylläpä tuli heti ekalla kerralla pehmeä iho. Joskus herkähkö pintakuiva ihoni ei reagoinut lainkaan kiukkuisesti vaan päinvastoin oli sileä ja pehmeä sekä vastaanottavainen kosteuttaville tuotteille. Seuraavana aamuna iho hehkui terveen näköisenä, ainoastaan nenästä lähti hieman nahkaa, mutta sekin oli nopeasti poissa. Olen nyt käyttänyt naamiota kaksi krt viikossa n. kuukauden ajan ja olen enemmän kuin tyytyväinen; Aivan mahtava hinta-laatusuhde, aion kyllä ehdottomasti ostaa uudelleenkin. Finnejä ja mustapäitäkään ei ole enää näkynyt niillä paikoilla, missä niitä ennen oli eli leuassa, nenässä ja satunnaisesti otsassa sekä poskissa. Ihoni on myös huomattavasti kirkkaampi ja tasaisemman värinen. Ihana tuote.
Suositeltu kenelle: Kemiallisiin kuorintoihin jo tottuneille, seka- ja rasv. iholle, arville ja tummentumille.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Suosikki happokuorinta!
2018-10-30 kirjoittanut: Pampula (ikä: 25-34)
Jättää ihon todella pehmoisen tuntuiseksi. Hinta-laatusuhde järjettömän hyvä. Yksi parhaimmista kokeilemistani happokuorinnoista. Olen vaata hetken käyttänyt, innolla odotan pitkäaikaisia vaikutuksia. Omaan hieman herkän ihon, eikä tämä ärsyttänyt ihoa ollenkaan. Pidin heti ensimmäisestä kerrasta lähtien 10 min vaikutusajalla, käytän kaksi kertaa viikossa.
Suositeltu kenelle: Epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Pintakuivalle sekaiholle.
1 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hinta-laatusuhde huippu!
2019-04-21 kirjoittanut: Johanna S (ikä: 35-44)
Käyttö käskettiin aloittaa varovasti, mutta itsellä hyvin kesti sen 10 minuuttia. Jonkin verran kyllä nipistelee iholla. Kirkas iho!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Happokuorinta
2019-04-10 kirjoittanut: Marjo
Hyvä ja edullinen happokuorinta. Käytän tätä itse kerran viikossa.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Tehokas tuote!
2019-03-25 kirjoittanut: Anne-Marie S (ikä: 45-54)
Tästä tykkäsin.Olen käyttänyt tätä noin kahden viikon välein,koska ihoni on hieman herkistynyt.Tuote kihelmöi hiukan ja laitoin ihan ajastimen päälle,että en ylittäisi yhtään vaikutusaikaa.
Kuorinnan jälkeen iho tuntuu pehmeältä ,mutta yleensä laitan kosteuttavan naamion heti happokuorinnan käytön jälkeen.
Tuote on kovin vesimäinen,joten saa varoa,että ei mene silmien alueelle!!
Suositeltu kenelle: Happokuorintoihin tottuneelle!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Tehokas kuorinta
2019-03-18 kirjoittanut: Jessica (ikä: 25-34)
Hyvä ja tehokas happokuorinta! Tämän jälkeen iho tuntuu mielettömän pehmeältä ja tasaisemmalta. Ensimmäisellä kerralla pidin vain vain 2 minuuttia, koska en tiennyt miten kasvoni reagoivat näin voimakkaaseen happokuorintaan. Sen jälkeen olen uskaltanut pitää sen 10 minuuttia. En suosittelisi, jos on todella herkkä iho.
Suositeltu kenelle: Kaikille, paitsi niille joiden iho on todella herkkä tai tietävät, että hapot eivät sovi
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Halpa hyvä kuorinta
2019-03-03 kirjoittanut: Satu (ikä: 25-34)
Toimii kuten pitää ja jättää ihon ihanan siloiseksi ja pehmeäksi, mutta itselläni ainakin kirvelee melkein sietämättömästi kun tätä laitan kasvoille. Käytön jälkeen ja pidemmällä aikavälillä ei ole tullut mitään haittavaikutuksia, kunhan sen 5-10 min vaikutusajan kivuliaan pistelyn kestää.
Suositeltu kenelle: Epätasaiselle ja epäpuhtaalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Tymäkkä kuorintatuote
2019-02-04 kirjoittanut: Jonna T
Tehokas haopokuorinta, jonka vaikutus näkyy ihossa välittömästi. Alussa iho punoittaa tuotteen poishuuhtelemisen jälkeen, mutta oma ihoni tottui tuotteeseen muutaman käyttökerran jälkeen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Toimii hyvin
2019-02-19 kirjoittanut: hyvä (ikä: 15-24)
Jättää ihon todella pehmeäksi eikä kirvele itsellä yhtään. Kuitenkaan noin 2 kk käytön jälkeen en huomannut mitään dramaattista muutosta ihossani. Varmasti kuitenkin hyvä jos ei ole käyttänyt aikaisemmin ollenkaan kuorinta-aineita. Toimii hyvin ja kuten pitää, mutta älä odota dramaattisia muutoksia ihossa
Suositeltu kenelle: Perus hyvää kuorinta-ainetta etsivälle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5No joo
2019-02-16 kirjoittanut: sari K
Itselläni tämä ei oikein toiminut. Vähän kirveli, mutta en huomannut mitään merkittäviä muutoksia kasvoissani ainakaan näin satunnaisesti käytettynä.
Suositeltu kenelle: kokeilunhaluisille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää