search

The Ordinary
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

8,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintaneste yhdistää 30% AHA-hapot (glykolihappo, maitohappo, viinihappo ja sitruunahappo) ja 2% BHA-hapon (salisyylihappo) ihoa kosteuttavaan hualuronihappopolymeeriin, B5-vitamiiniin, mustaan porkka… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintaneste yhdistää 30% AHA-hapot (glykolihappo, maitohappo, viinihappo ja sitruunahappo) ja 2% BHA-hapon (salisyylihappo) ihoa kosteuttavaan hualuronihappopolymeeriin, B5-vitamiiniin, mustaan porkkanaan ja Tasmannia lanceolata -kasviin, jotka yhdessä auttavat kirkastamaan ja heleyttämään ihoa sekä tasoittamaan sen pintatekstuuria.

Kuorintanesteen sisältämät AHA-hapot kohdistavat tehonsa ihon pintaan auttaen tekemään siitä kirkkaamman ja tasaisemman näköisen. Samalla öljyliukoinen BHA-happo imeytyy ihohuokosiin ja kuorii niitä sisältäpäin ehkäisten epäpuhtauksien muodostumista ja ihon tukkeutumista. Kuorintanesteen säännöllinen käyttö auttaa häivyttämään iholta hentoja juonteita.

Kuorintanesteen sisältämä Tasmannia lanceolata -kasvin johdannainen auttaa vähentämään happojen usein aikaansaamaa ihoärsytystä. Koska kasvin väri vaihtelee satokausien mukaan, voi se myös vaikuttaa tuote-erien sävyyn. Kuorintaneste sisältää lisäksi kosteuttavasta vaikutuksestaan tunnettua hyaluronihappopolymeeriä, ihon korjautumista tukevaa B5-vitamiinia sekä antioksidanttista mustaa porkkanaa.

Kuorintanesteen pH-arvo on optimoitu niin, että sen sisältämät hapot voivat vaikuttaa iholla mahdollisimman tehokkaasti ilman liiallista ihoärsytystä.

Tuotteen korkean happopitoisuuden vuoksi sitä suositellaan käytettäväksi vain iholla, joka on tottunut happojen käyttöön. Kuorintanestettä ei suositella käytettäväksi herkällä tai ärtyneellä iholla.

  • Ihoa kuoriva neste
  • Sisältää 30% AHA-happoja ja 2% BHA-happoa
  • pH 3.5 - 3.7
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Puhdista kasvojen iho ja anna sen kuivua. Älä käytä kuorintanestettä märällä iholla. Levitä kuorintanestettä kasvojen ja kaulan iholle sormin välttäen silmänympärysaluetta ja anna sen vaikuttaa kasvonaamion tapaan korkeintaan 10 minuuttia. Ensimmäisillä käyttökerroilla vaikutusaika suositellaan pitämään lyhyenä ja pidentämään sitä ihon sietokyvyn mukaan. Huuhtele tuote kasvoilta vedellä välttäen edelleen sen joutumista silmiin. Käytä kuorintanestettä korkeintaan kaksi kertaa viikossa.

Kuorintanesteen korkea AHA-happopitoisuus voi herkistää ihoa auringolle. Suojaa iho hyvin auringolta käyttäessäsi tuotetta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Tehokas kuorinta-aine
2018-08-27 kirjoittanut: Mads
Tällä aineella on helppo ylikuoria. En suosittelisi välttämättä käyttämään muita happoja tämän kanssa jos tätä siis käytetään n. kerran viikossa. Ensimmäisellää käyttökerralla ei kannata jättää ainetta naamalle täydeksi 10 minuutiksi ja testata ainetta vaikka kädelle ennen naamalle laittoa. En suosittelisi ensimmäiseksi happotuotteeksi.
Suositeltu kenelle: Niille, joiden iho on tottunut happojen käyttöön
4 / 4 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Toimii
2018-09-10 kirjoittanut: Jellyfish (ikä: 35-44)
Aivan mahtava tuote! Kuorii ihon kuivan pintakerroksen ja lopputuloksena on pehmeä ja sileämpi iho. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni happokuorintojen kanssa ja rasvoittuvalle sekaiholleni tuote sopi ilman ongelmia. Melkein harmittaa ettei tuotetta suositella läytettäväksi päivittäin, niin hyvältä iho tuntuu naamion kälkeen.
Suositeltu kenelle: Sekaiholle, ikääntyvälle iholle, akneiholle, rasvoittuvalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Todella tehokas happokuorinta!
2018-09-04 kirjoittanut: Heidi (ikä: 25-34)
Tällä tuotteella saa tuloksia aikaan! Kuorinnan jälkeen ihanan pehmeä iho, itselläni pintakuivahko sekaiho jossa tukkeumat ja mustapäät riesana. Ohjeita tulee noudattaa kuorinnan kanssa, itse aloitin 5 min vaikutusajalla vaikka olen tottunut happotuotteiden käyttäjä. Ja lyhyemmälläkin vaikutusajalla sai todella pehmeän ihon! Kivasti pistelee iholla kuten väkevämmät happotuotteet yleensäkin. Loistotuote! Itse laitoin kuorinnan jälkeen vielä ihanan hyaluronihappokangasnaamion kosteutta antamaan kuoritulle iholle.
Suositeltu kenelle: Ei herkälle iholle! Rasvaiselle / sekaiholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa marraskuussa