search

The Ordinary
Alpha Arbutin 2% + HA

10,30 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA -seerumi sisältää alfa-arbutiinia, joka auttaa häivyttämään iholta pigmenttiläiskiä. Tuotteessa on korkea aktiiviainepitoisuus, sillä tavallisesti arbutiinia käytetään puolet pienempänä pitoisuutena. Alfa-arbutiinin… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA -seerumi sisältää alfa-arbutiinia, joka auttaa häivyttämään iholta pigmenttiläiskiä. Tuotteessa on korkea aktiiviainepitoisuus, sillä tavallisesti arbutiinia käytetään puolet pienempänä pitoisuutena. Alfa-arbutiinin kuljettimena käytetään uuden sukupolven hyaluronihappoa, jonka ansiosta arbutiini pääsee kulkeutumaan iholle tehokkaammin. Tuotteessa käytetty alfa-arbutiini on vaikutuksiltaan paljon tehokkaampi kuin tavallinen arbutiini tai beta-arbutiini.

Seerumin pH-arvo on tasapainotettu tarkasti, jotta tuote pystyy vaikuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla ja sen aktiiviaine pysyy mahdollisimman stabiilina.

  • Seerumi pigmenttiläiskille
  • pH 4.85-4.90
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä muutama pisara seerumia kasvojen iholle aamuin illoin osana päivittäistä ihonhoitorutiinia. Suojaa iho päivisin auringolta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Edullinen ja toimiva
2019-06-06 kirjoittanut: K
Käytän tuotetta aamuin illoin ja olen huomannut vaikutusta kasvoissani, jossa on pigmenttiläiskiä. Helppo levittää, kuivuu nopeasti, väritöntä ja hyvin edullista verrattuna vastaaviin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Tästä on tullut parissa kuukaudessa luottotuotteeni!
Suositeltu kenelle: Niille, joilla on pigmenttiläiskiä
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvän tuntuinen tuote
2019-01-17 kirjoittanut: Eva M (ikä: 35-44)
Nuoruuden tyhmyydet auringossa (käyttäkää aurinkosuojaa!) näkyvät iholla. Tämä tuntuu hyvältä seerumin alla, ei tunnu tahmealta. Erittäin riittoisa, muutama tippa riittää kasvoille.
Suositeltu kenelle: Jokaiselle joka ei ole ymmärtänyt suojautua auringossa. Muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Älä ole hölmö, käytä aurinkosuojaa
2018-09-08 kirjoittanut: HK
Iholleni on hiljalleen ilmestynyt ennenaikaisia pigmenttimuutoksia, joiden hoitoon arbutiini on ollut yksi merkittävimmistä aktiiviaineista. Muutokset parempaan suuntaan eivät ole tapahtuneet yön yli (päinvastoin, tämä on pitkänmatkan taistelua), mutta ovat silti alkaneet olla havaittavissa. Hankin The Ordinaryn arbutiiniseerumin korvaamaan joitain räikeästi ylihinnoiteltuja kilpailevia tuotteita, ja olen ainakin toistaiseksi ollut tyytyväinen. Käyttötuntuma on miellyttävä, ei lainkaan tahmainen. Seerumi on melko ohutta ja imeytyy nopeasti, ja on myös helposti kerrostettavissa muiden tuotteiden kanssa, mikäli pitäytyy pakkaukstekstin suosittelemassa muutaman pisaran annostelussa.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Kärsivällisyyttä
2018-08-27 kirjoittanut: Mads
Ei häivytä aknearpia yhdessä yössä, mutta pitkän päälle saattaa toimia huomaamatta erittäinkin tehokkaasti. Kosteutus on aina plussaa, mutta en ehkä suosittelisi niille, joita häiritsee se, jos seerumi jättää kasvoille tahmaisen tunteen ennen seuraavan tuotteen levitystä.
Suositeltu kenelle: Niille, joilla on aknearpia, kuiva iho ja/tai pigmenttiläiskiä
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää