search

The Ordinary
Alpha Lipoic Acid 5%

9,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary Alpha Lipoic Acid 5% sisältää lipoiinihappoa, joka tunnetaan tehokkaana antioksidanttina. Lipoiinihappo auttaa tukemaan ihon uudistumista, parantamaan ihon pintatekstuuria sekä tasoittamaan ihon sävyä. Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Alpha Lipoic Acid 5%

The Ordinary Alpha Lipoic Acid 5% sisältää lipoiinihappoa, joka tunnetaan tehokkaana antioksidanttina. Lipoiinihappo auttaa tukemaan ihon uudistumista, parantamaan ihon pintatekstuuria sekä tasoittamaan ihon sävyä.

The Ordinaryn hoitoneste sisältää huikean 5% pitoisuuden laadukasta lipoiinihappoa. Korkean aktiiviainepitoisuuden vuoksi tuotetta ei suositella päivittäiseen käyttöön. Tuotteessa on vedetön koostumus, jotta sen aktiiviaine pysyy stabiilina. Tuote saattaa siksi tuntua iholla hieman öljyiseltä pienen hetken ajan sen levityksen jälkeen. Lipoiinihappo on erittäin herkkä auringonvalolle, minkä vuoksi tuote tulee pitää suojattuna auringolta. Tämän vuoksi tuotetta myös suositellaan käytettäväksi vain öisin.

  • 5% lipoiinihappo
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä 2-3 pisaraa nestettä kasvoille illalla korkeintaan 2-3 kertaa viikossa. Älä käytä tuotetta herkällä tai ärtyneellä iholla. Nestettä voidaan laimentaa miedommaksi muilla öljyillä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää