search

The Ordinary
"B" Oil

13,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary "B" Oil -kasvoöljy hyödyntää antioksidanttista aktiiviaineiden yhdistelmää, joka auttaa tukemaan ihon hyvinvointia, lisäämään ihon heleyttä ja neutralisoimaan vapaita radikaaleja ihoärsytystä torjuen. Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary "B" Oil

The Ordinary "B" Oil -kasvoöljy hyödyntää antioksidanttista aktiiviaineiden yhdistelmää, joka auttaa tukemaan ihon hyvinvointia, lisäämään ihon heleyttä ja neutralisoimaan vapaita radikaaleja ihoärsytystä torjuen.

Kasvoöljy yhdistää skvalaanin ja tuotteelle vihertävänkultaisen sävyn sekä yrttisen tuoksun antavan puhdistetun mikrolevän marula-, argan-, baobab-, pataua-, parapähkinä-, inca inchi-, borage- ja ruusunmarjaöljyn antiokidanttiseen, monivaikutteiseen sekoitukseen.

  • Antioksidanttinen kasvoseerumi
  • Tukee ihon hyvinvointia
  • Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä muutama pisara kasvoöljyä iholle päivittäin tai aina tarvittaessa. Jos käytät tuotetta yhdessä vesipohjaisten seerumien kanssa, levitä ne iholle ennen kasvoöljyä.

Lue lisää Eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary "B" Oil

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää