search

The Ordinary
Glycolic Acid 7% Toning Solution

13,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution -kasvovesi sisältää 7% glykolihappoa (AHA-happo), joka tunnetaan sen ihoa kuorivasta vaikutuksesta. Ihoa hellästi kuoriva kasvovesi auttaa tekemään ihosta heleämmän ja kirkkaamman näköisen samalla kun sen… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution -kasvovesi sisältää 7% glykolihappoa (AHA-happo), joka tunnetaan sen ihoa kuorivasta vaikutuksesta. Ihoa hellästi kuoriva kasvovesi auttaa tekemään ihosta heleämmän ja kirkkaamman näköisen samalla kun sen jatkuva käyttö auttaa silottamaan ihon pintatekstuuria pitkällä aikavälillä.

Kasvoveden sisältämä Tasmannia lanceolata -kasvin johdannainen auttaa vähentämään happojen usein aikaansaamaa ihoärsytystä. Koska kasvin väri vaihtelee satokausien mukaan, voi se myös vaikuttaa tuote-erien sävyyn. Kasvovesi sisältää lisäksi ginseng-juurta ja aloe veraa, jotka molemmat auttavat heleyttämään ja rauhoittamaan ihoa.

Kasvoveden pH-arvo on optimoitu niin, että tuote voi vaikuttaa iholla mahdollisimman tehokkaasti mahdollisimman vähäisellä ihoärsytyksellä.

  • Ihoa kuoriva kasvovesi
  • Sisältää 7% glykolihappoa (AHA)
  • pH 3.5-3.7
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 240 ml

Käyttö

Pyyhi puhdistetut kasvot ja kaula kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Vältä silmänympärysaluetta. Älä huuhtele tuotetta kasvoilta. Käytä kasvovettä korkeintaan kerran päivässä, mielellään iltaisin. Kasvoveden sisältämät AHA-hapot saattavat tehdä ihosta herkän auringolle. Tämän vuoksi iho on hyvä suojata auringolta tuotetta käytettäessä ja vielä viikon ajan tuotteen käytön lopettamisesta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Hyvä tuote
3 päivää sitten kirjoittanut: Farrah W (ikä: 25-34)
Mulla on akneen taipuvainen iho ja tää tuote on auttanut paljon.
Levitän tätä iltaisin koko kasvoille vanulapun avulla ennen muita tuotteita. tuote kiholmöi iholla kevyesti noin puoli minuuttia laiton jälkeen. Kun aloitin tuotteen käytön iho alkoi kukkimaan vähän mutta viikon käytön jälkeen epäpuhtaudet oli poissa ja iho todella heleä ja kuulas. Riittoisa ja iso pullo.
Suositeltu kenelle: Suosittelen tuotetta kaikille jotka etsii edullista mutta toimivaa ihoa kirkastavaa tuotetta.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hinta-laatusuhde huippu!
2019-04-21 kirjoittanut: Johanna S (ikä: 35-44)
Nyt kuukauden käytössä, iltaisin. Ja kyllä, iho on tasaisemman värinen! Tosin käytössä tuntuu hieman epämiellyttävältä kun pistelee iholla. Tunne ei silti kestä kauan! Ainoa harmi, että usein verkkokaupasta lopusta ja pitää ootella.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Täydellinen kopio Pixien Glow Tonicista
2019-04-07 kirjoittanut: Saara H (ikä: 25-34)
Olen käyttänyt Pixien kulttituotetta jo vuosia ja ostin tämän puhtaasti ajatuksella "sama tuote mutta puoleen hintaan". Toimii täysin samalla periaatteella, eli kirkastaa ja kuorii hienovaraisesti ihoa. Koen että ihohuokoseni ovat pienentyneet vuosien varrella osittain näiden kuorivien kasvovesien käytöllä. Ensikertalaiselle varmaan kirvelee hieman, ja kannattaa testata että iho sietää tuon glykolihapon. En myöskään suosittele käyttämään agressiivisen fysikaalisen kuorinnan jälkeen ta rikkoontuneelle iholle. Olen parilta kaverilta kuullut että kirveli/aiheutti punoitusta tai käyttö aiheutti pientä finniä ympäri kasvoja, joten ei ilmeisesti harmillisesti sovi kaikille.
Suositeltu kenelle: Ihon kirkastusta ja tasoitusta kaipaavalle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Suosikki kasvovesi
8 päivää sitten kirjoittanut: Laura S
Edullinen. Ei ärsytä herkkää ihoa. Monet kasvovedet ovat liian voimakkaita ja aiheuttavat ihon kuivumista ja punoitusta. Tämä on ensimmäinen ihoa kuoriva kasvovesi, jota pystyn käyttämään herkälle iholle.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Toimii!
2018-10-15 kirjoittanut: Jenni (ikä: 25-34)
Tuote tekee sen minkä lupaakin: ihosta tulee heleämpi ja kirkkaampi, ja säännöllisellä käytöllä iho myös tasoittuu hieman. Hyvä (ja edullisempi) vaihtoehto Pixin Glow tonicille.
Suositeltu kenelle: Samealle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää