search

The Ordinary
Granactive Retinoid 2% Emulsion

13,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion -tehohoito yhdistää kaksi uuden sukupolven retinoidia ihon ikääntymisen merkkejä tehokkaasti hoitavassa koostumuksessaan. Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion -tehohoito yhdistää kaksi uuden sukupolven retinoidia ihon ikääntymisen merkkejä tehokkaasti hoitavassa koostumuksessaan.

2% pitoisuus Granactive Retinoid -aktiiviainetta hoitaa ikääntyvää ihoa retinolia, retinyylipalmitaattia ja muita reseptivapaita johdannaisia kattavammin. Edistyksellinen Granactive Retinoid on retinoidin uudenaikainen, reseptivapaa muoto. Puhtaan retinolin kapseloitu muoto puolestaan mahdollistaa sen kulkeutumisen iholle ja tukee Granactive Retinoid -aktiiviaineen vaikutusta. Molemmat aktiiviaineet hoitavat ihoa ilman retinolille tyypillistä ihoärsytystä.

Tuotteen täyteläinen koostumus kosteuttaa ihoa kevyttä The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane -seerumia tehokkaammin.

  • Ikääntyvää ihoa hoitava retinoidiemulsio
  • pH 5.0-6.0
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä seerumia kasvoille illalla ennen täyteläisempiä voiteita. Jos käytät tuotetta yhdessä vesipohjaisen seerumin kanssa, levitä vesipohjainen seerumi iholle ensin.

Aloita tuotteen käyttö varovasti käyttämällä sitä esimerkiksi kerran viikossa ja lisää käyttökertoja vähitellen. Älä käytä tuotetta yhdessä AHA-happoja tai muita ihoa kuorivia ainesosia sisältävien tuotteiden kanssa.

Huomioithan, että retinoli voi tehdä ihosta herkän UV-säteilylle. Tämän vuoksi iho tulee suojata hyvin tuotetta käyttäessä. Älä käytä tuotetta yhtäaikaisesti muiden retinolituotteiden kanssa. Tuotetta ei suositella käytettäväksi raskaana ollessa tai imettäessä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Lue lisää Iltalehden artikkelista:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Ihanan hellävarainen koostumus!
Minulla on ollut ennen tätä käytössä tämän tuotteen lähes identtinen edeltäjä ja tämä uusi versio on yhtä uskomattoman hellävarainen. Tuotteessa on ihanan täyteläinen koostumus, joka sopii hyvin kuivalle iholleni. Ihoni reagoi tujuihin koostumuksiin helposti, joten jännitin etukäteen hieman, kuinka se ottaisi tämän tuotteen vastaan. Tämä on kuitenkin osoittautunut hyvin, hyvin hellävaraiseksi ja voisin uskoa, että tämä sopii herkemmällekin iholle ongelmitta. Ihan huikeaa, että retinoidituote on näin hellävarainen!
Omalla ihollani ei ole suuria ongelmia, joten käytin tämän edeltäjää ja nyt tätä lähinnä ennaltaehkäisevästi. Pidin tuotteiden välillä pitkään taukoa ja nyt kun otin tämän käyttöön, näyttää iho parin viikon käytön jälkeen jo kivasti heleämmältä, tasaisemman sävyiseltä ja on yllätyksekseni täyteläisen kosteutettu, vaikka pelkäsinkin sen alkavan hilseillä. Ihan mahtava tuote, jota voin suositella kunhan vaan malttaa silti varmuuden vuoksi aloittaa käytön parilla kerralla viikossa eikä yhdistä ihoa kuoriviin tuotteisiin kuten happoihin.
Suositeltu kenelle: Samealle ja ikääntyvälle iholle
3 / 3 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä retinolituote aloittelijoillekin
2018-10-15 kirjoittanut: Jenni (ikä: 25-34)
Hyvä retinolituote herkempihipiäisillekin ja retinoleihin tutustuville. Käytän itse lähinnä ennaltaehkäisyyn, mutta säännöllisellä käytöllä ihoni näyttää mielestäni tasaisemmalta.
Yllätyksenä tuli kuinka kosteuttava ja hellävarainen tuote on. Käytän tätä myös sy-iholla, enkä usein sekaihon omaavana tarvitse seerumia tämän lisäksi. Uskaltaisin siis suositella tuotetta myös herkälle ja kuivalle iholle vähintäänkin toiseen tuotteeseen sekoitettuna, sillä tämä ei ole aiheuttanut minkäänlaista ärsytystä edes ensimmäisellä kerralla.
Suositeltu kenelle: Ikääntyvälle iholle ja ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn.
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tehokas
2019-04-23 kirjoittanut: Tiia (ikä: 25-34)
Aluksi iho alkoi kukkia ja hieman kesiä kun otin tuotteen käyttöön, aloittamalla rauhallisemmin tilanne tasaantui. Nyt käytössä joka ilta ja kaikki vaikutukset pelkästään positiivisia! Iho tuntuu kimmoisammalta, näyttää tasaisemmalta ja tuntuu paremmalta. Myös leuassa olleet hormonifinnit ovat kaikonneet ja aknearvet vaalenneet huomattavasti!
Tästä tuotteesta en enää luovu!
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Suosittelen
2019-01-17 kirjoittanut: Miia (ikä: 25-34)
Luottotuote puolen vuoden ajan, kannattaa aloittaa ohjeen mukaan. Itselläni rasvoittuva iho ja finnejä. On rauhoittanut kiiltämistä ja pintakuivuutta, jota talvisin ilmenee. Finnit eivät ole täysin kadonneet, mutta iho selvästi paremmassa kunnossa.
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Erinomainen tuote!
2019-04-03 kirjoittanut: Elina P (ikä: 35-44)
Aluksi herkkä ihoni hieman ärtyi seerumin käytöstä (lievää punoitusta) , mutta nyt tuote toimii erinomaisesti! Joka päivä en edelleenkään käytä, vaan vaihtelen muiden tuotteiden kesken. Tilaan uudelleen, ehdottomasti.
Suositeltu kenelle: Kaikille ikääntyville joilla tarve kosteuttaa, rauhoittaa ja ravita ihoaan.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Oikea tehotuote!
2019-03-08 kirjoittanut: Viola (ikä: 25-34)
Otin tämän kokeiluun, kun kaipasin jotain apuja otsalle ilmestyneisiin kevyisiin juonteisiin (ennen kuin ehtivät muuttua ihan oikeiksi rypyiksi!). Tuote on ollut ihan loistava, vaikkakin ensimmäisen kuukauden sain kärsiä kukkivasta ihosta, mutta sen jälkeen ihon väri on tasaantunut ja juonteet hieman tasoittuneet, eivät tosin vielä täysin hävinneet. Muutaman viikon välein rullailen kasvot ja laitan tätä sen jälkeen ja vielä tuotteen imeydyttyä nakkaan päälle kosteuttavan kangasnaamion; iho oikein hehkuu nuoruutta!
Suositeltu kenelle: Ikääntyvän ihon merkkejä vastaan kamppaileville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Vau
2019-02-24 kirjoittanut: Eveliina P (ikä: 25-34)
Hellävarainen ja tehokas emulsio, joka jää pysyvään käyttöön. Ihoni on herkkä ja tämä on soveltunut hyvin, vaikka aluksi olinkin hieman epäileväinen sen suhteen. Suosittelen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Ikääntyvän ihon aarre
2019-02-20 kirjoittanut: Soile H (ikä: 45-54)
Tätä käyttäessä olen huomannut ihon silottuvan ja ehkä muuttuvan hiukan kimmoisammaksikin. Ihmettelenkin tätä kirjoittaessani, että miksen ole aiemmin huomannut käyttää retinoidia ihon hoitoon. Niin hyvin se toimii säännöllisessä käytössä.
Alan olla koukussa The Ordinaryn tuotteisiin, niiden simppelit ja toimivat pakkaukset ovat ehdotonta plussaa. Niitä onkin jo aika sievä rivi peilikaapin hyllyllä. :)
Suositeltu kenelle: Pintakuivalle, ikääntyvälle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Herkän ihon retinoid tuote
2019-02-20 kirjoittanut: Saija A (ikä: 45-54)
Loistotuote, joka sopii myös erittäin herkälle iholle. Itsellä käytössä 2 viikon kuureina tarvittaessa talvella.
Suositeltu kenelle: Ikääntyvälle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hyvä tuote
2019-01-13 kirjoittanut: Johanna (ikä: 15-24)
Tuote oli oikein hyvä mun todella pintakuivalle iholle. Kärsin hormonaalisesta aknesta eli isoista ja kipeistä finneistä leuan alueella. Tää tuote autto ihan tuhottomasti. Vaikka ei kaikkia finnejä ennaltaehkäissy niin tuntu siltä että ne katos huomattavan paljon nopeemmin. Samoin huomasin että naurujuonteet tuntu vähentyneen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Parasta!
2018-12-25 kirjoittanut: Riikka
Olin kuullut hyvää The Ordinaryn tuotteista mutta silti yllätyin: ihan parhaita seerumeita ja vielä tähän hintaan! Tekee ihon todella pehmeäksi ja ?kirkastaa? ilmettä. Suosittelen!
Suositeltu kenelle: Ikääntyvä iho
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hellävarainen
2018-12-22 kirjoittanut: Vilma
Ei kirvele, levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Iho tuntuu pehmeältä ja joustavalta. Loistotuote.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Ihana ja edullinen tuote
2018-12-05 kirjoittanut: Eeva (ikä: 35-44)
Ostin tuotteen koska tätä suositeltiin akne iholle, ikääkin on jo sen verran, että myös ryppyjen ennalta ehkäisyyn. Tämä on ensimmäinen retinoid tuotteeni ja ihon totuttamiseen on mennyt aikaa. Eli todellakin kannattaa aloittaa varovasti ja piettää välipäiviä jos iho alkaa punoittaa tai hilseillä. Olen tätä nyt muutaman kuukauden käyttänyt ja ihoni on aknen osalta hieman rauhoittunut. Ja ihon sävy tasoittunut. Tuote on hajuton ja todella riittoisa (päivittäisessäkin käytössä pullo kestää useamman kuukauden) ja näin ollen on myös todella edullinen.
Suositeltu kenelle: Aikuiselle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hinta-laatu-suhde paikallaan!
2018-10-31 kirjoittanut: Nanna (ikä: 25-34, kultainenkynsilakka.blogspot.com)
Tehokas, riittoisa, tuoksuton. Olen itse käyttänyt retinolituotteita myös aiemmin, mutta jostain syystä ihoni reagoi tähän enemmän ja nimenomaan kuivumalla. Aloita siis käyttö hitaasti ja katso mitä oma ihosi tykkää. Itsellä huomasin suurimman uudistavan/puhdistavan vaikutuksen laajentuneissa ihohuokosissa!
Suositeltu kenelle: Kenelle vaan, ihon uusiutumista kaipaaville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Huikea tuote
2018-10-26 kirjoittanut: Riitta H
Kosteuttaa tehokkaasti. Oma ihoni on kuiva ja punoittaa, mutta tämän myötä se on rauhoittunut eikä tunnu enää kuivalta. Hyvä hinta-laatu suhde :)
Suositeltu kenelle: Kuivasta ihosta kärsiville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Toimiva tuote epäpuhtauksista kärsiville.
2019-06-08 kirjoittanut: Hansu (ikä: 25-34)
Olen käyttänyt tuotetta nyt muutaman viikon ajan iltaisin ja ihoni on paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan. Kärsin epäpuhtauksista, hormoninäpyistä ja vanhoista aknearvista. Nyt näpyt ovat vähentyneet ja arvet haalistuneet jonkin verran. Vielä on epäpuhtauksia jäljellä, mutta aion jatkaa tuotteen käyttöä luottavaisin mielin.

Silmäkulmien pienissä juonteissa en ole eroa huomannut, mutta toisaalta ajattelinkin tuotteen toimivan ennalta ehkäisevästi ikääntymisen merkkejä vastaan.

Levittyy hyvin, eikä aiheuttanut itselläni minkäänlaista kirvelyä.
Suositeltu kenelle: Epäpuhtauksista kärsiville. Niille joilla on akne/aknearpia.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hellävarainen retinoidi
2019-03-06 kirjoittanut: HK
Koostumukseltaan juoksevan maitomainen seerumi, jota suosittelisin lämpimästi a-vitamiinituotteita arasteleville. Ollakseni mahdollisimman varovainen totuttelin tähän asteittain, mutten missään vaiheessa kokenut minkäänlaisia ärsytysoireita (tuote ei toisaalta olekaan niin voimakas, että se olisi ollut kovin todennäköistä). En melko pitkäaikaisenkaan käytön jälkeen nähnyt haluamani tasoisia tuloksia, joten olen sittemmin jo siirtynyt voimakkaampiin tuotteisiin. Näkisin tämän tuotteen kuitenkin hyvänä astinlautana retinoidien maailmaan varsinkin niille, jotka haluavat miedon seerumin ennaltaehkäisevään käyttöön.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5Ei tehonnut mutta miellyttävä käyttää
2019-05-29 kirjoittanut: Ulla
Olen käyttänyt Granactive Retinoid 2% Emulsion tuotetta vähän yli 4 viikkoa. Ostin sitä ikääntyvää ihoa ja sen parantamista varten. Näkyviä tuloksia ei ole tullut mutta tuote itsessään on todella miellyttävä käyttää. Tarvitsee laittaa vähän, levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Pitää kokeilla jotain muuta kuitenkin tehottomuuden takia.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää