search

The Ordinary
Granactive Retinoid 5% in Squalane

19,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane -seerumin vedetön koostumus sisältää 5% pitoisuuden edistyksellistä retinoidia nimeltään Granactive Retinoid. Retinoidin uudenaikaisen, reseptivapaan muodon on osoitettu tarjoavan perinteistä kosmetiika… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane

The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane -seerumin vedetön koostumus sisältää 5% pitoisuuden edistyksellistä retinoidia nimeltään Granactive Retinoid. Retinoidin uudenaikaisen, reseptivapaan muodon on osoitettu tarjoavan perinteistä kosmetiikassa käytettyä retinolia ja retinyylipalmitaattia parempia vaikutuksia useisiin ikääntymisen merkkeihin ilman retinolille tyypillistä ihoärsytystä.

Tuotteen kevyt koostumus mahdollistaa sen yhdistämisen muihin The Ordenary -tuotteisiin.

  • Retinoidiseerumi ikääntyvälle iholle
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä seerumia kasvoille illalla ennen kosteusvoidetta. Jos käytät tuotetta yhdessä vesipohjaisen seerumin kanssa, levitä vesipohjainen seerumi iholle ensin.

Huomioithan, että retinoli voi tehdä ihosta herkän UV-säteilylle. Tämän vuoksi iho tulee suojata hyvin tuotetta käyttäessä. Älä käytä tuotetta yhtäaikaisesti muiden retinolituotteiden kanssa. Tuotetta ei suositella käytettäväksi raskaana ollessa tai imettäessä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Hyvä tuote
2019-05-05 kirjoittanut: Johanna (ikä: 25-34)
Tuote tuntuu hyvältä tällaisellä todella pintakuivalla iholla. Huomasin pidemmän käytön jälkeen että kasvojen juonteet ovat pienentyneet ja ihon pienet näpyt hävisivät. Suosittelen jonkinlaista hellävaraista kuorintaa ennen tuotteen käyttämistä koska silloin tuntuu että se imeytyy kunnolla!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Erinomainen tuote
2019-02-02 kirjoittanut: Jenni B
Jättää ihon pehmeäksi, iho näyttä paljon paremmalta n.2vk käytön jälkeen jo. Jäi joka päiväiseen käyttöön.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Kaunistaa ihoa tehokkaasti
2019-04-04 kirjoittanut: Noora K (ikä: 15-24)
Olen käyttänyt tuotetta hieman vajaan kuukauden. Tänä aikana ihoni on muuttunut sileämmäksi, pehmeämmäksi ja kuulaammaksi, eli kaikin puolin kauniimmaksi. Tuotteen sisältämä skvalaani (squalane) ei kuitenkaan sovi iholleni vaan aiheuttaa pieniä valkopäitä levitysalueelle aina yön aikana. Suosittelen kuitenkin tuotetta ainakin kokeiluun, lopputulokset olivat niin mahtavia! Itse vaihdoin tuotteen emulsioversioon mutta jokaisen iho reagoi tuotteisiin omalla tavallaan.
Suositeltu kenelle: Ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevalle tai muuten kauniimpaa ihoa hakevalle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää