search

The Ordinary
High-Spreadability Fluid Primer

8,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer on uuden sukupolven meikinpohjustaja, jonka kevyt, seerumimainen koostumus auttaa meikkiä levittymään kasvoille paremmin ja tasaisemmin. Tämän ansiosta meikkipohjasta tulee tasaisemman ja luonnollisemman n… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer on uuden sukupolven meikinpohjustaja, jonka kevyt, seerumimainen koostumus auttaa meikkiä levittymään kasvoille paremmin ja tasaisemmin. Tämän ansiosta meikkipohjasta tulee tasaisemman ja luonnollisemman näköinen.

Meikinpohjustaja auttaa meikkituotteita levittymään tasaisemmin erityisesti kuivalla iholla ja silmänympärysalueella, joille molemmille voi tunnetusti olla haastavaa luoda luonnollisen tasaiselta näyttävä meikkipohja. Pohjustaja luo kasvoille kevyen ja öljyttömän hunnun, joka auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja saa ihon näyttämään luonnollisen kuulaalta.

  • Meikkipohjan levittyvyyttä parantava meikinpohjustaja
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä meikinpohjustajaa kasvoille ihonhoitotuotteiden jälkeen ennen meikkipohjatuotteita.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Täydellinen meikinpohjustaja!
Tykkään tästä meikinpohjustajasta aivan älyttömästi, sillä se saa meikkipohjan levittymään iholleni aivan loistavasti. Ihoni pinta kuivuu helposti, mutta voi silti kiilellä, joten tämä on täydellinen kaikella tapaa. Pohjustaja tasoittaa ihon pintaa, ehkäisee meikkivoiteen ja peiteaineen kasautumista erityisesti silmänympärysten juonteisiin. Ei ole aiheuttanut omalla ihollani epäpuhtauksia, kuten jotkut primerit voivat tehdä. Pullo on kohta käytetty loppuun jo ja olen alusta lähtien ollut fani.
Suositeltu kenelle: Normaalista kuivalle iholle, ikääntyvälle iholle
7 / 7 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Suosittelen!
13 päivää sitten kirjoittanut: Merika K (ikä: 25-34)
Tosi hyvä ja ihan superriittoisa meikinpohjustus, koska todella pieni määrä riittää. Meikki levittyy kivasti :) On myös hajuton.

Tuote on sen verran paksua että tarttuu pullon pipettiin, itse nappaan nopeasti sormella sopivan määrän pipetin varresta, jotta tuote ei ehdi valumaan ja aiheuttamaan sotkua.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Huippu
2019-04-23 kirjoittanut: Tiia (ikä: 25-34)
Todella hyvä primer, kuivan ihon pelastus! Tasoittaa ja blurraa ihoa tosi hyvin. Levittyy hyvin ja on miellyttävän tuntuinen iholla. Meikki helppo levittää päälle!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hyvä pohjustusvoide
2019-04-15 kirjoittanut: Jenni M (ikä: 25-34)
Ainakin omalle kuivalle iholleni sopiva pohjustusvoide. Levittyy iholle helposti ja tasoittaa ihoa niin ettei meikkivoide/peitevoide kasaudu juonteisiin. Hyvin on meikki kestänyt koko päivän tämän pohjustajan kanssa.
Suositeltu kenelle: Kuivalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistotuote!
2019-03-08 kirjoittanut: Viola (ikä: 25-34)
En ole vielä parempaa pohjustustuotetta käyttänyt, kosteuttaa ihanasti ja meikit levittyvät tämän päälle kuin unelma. Pintakuivalla iholla meikkivoiteet ja puuterit usein korostavat kuivuutta, mutta tämän kanssa saan tehtyä upean, hehkuvan meikkipohjan. Hinta on myös erittäin kohtuullinen ja tuote riittoisaa (montaa pisaraa ei tarvita koko kasvojen käsittelyyn).
Suositeltu kenelle: Kaikille!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Ostin kokeiluun ja yllätyin
2018-12-12 kirjoittanut: Hilda R (ikä: 25-34)
Olen kokeillut muutamia primereitä aikaisemmin ja ne eivät olleet ainakaan itselle sopivia tuotteita. Tämä olikin paljon parempi tuote ja vieläpä edullinen. Meikkivoide pysyy hyvin ja on tasainen joka paikasta. Todella yllätys oli tämä kyllä, en vaihda! Jos jotain huonoa täytyy mainita, niin haju ei ole kovin häävi, mutta se kyllä haihtuu pian. Itselläni epäpuhtauksiin taipuva herkkä sekaiho.
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä primer nestemäisen meikkivoiteen alle
2019-02-24 kirjoittanut: Heidi S (ikä: 25-34)
Erittäin miellyttävä koostumus, tuote levittyy hyvin useimpien kasvovoiteiden päälle rullaamatta. Nestemäisen meikkivoiteen alla toimii, pysyvyys melko hyvä. Puuterin alle laitettuna ainakin näin talvella iho jää liian kuivaksi ja lopputulos ei hyvän näköinen.

Miinusta pakkauksesta, pipetti sotkee helposti.
Suositeltu kenelle: Normaali+sekaiho, nestemäisen meikkivoiteen alle.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Toimii ??
2019-02-12 kirjoittanut: Mona (ikä: 35-44)
Tykkään tuotteesta todella paljon. Tuote levittyy kasvoille hyvin, tasoittaa ihon pintaa. Ja jo itsestään tasoittaa mukavasti ihonsavyä. Tuotteen avulla meikkipohja levittyy iholle tasaisesti.

Huonoa tuotteessa on sen ?silikonimainen? tuoksu ja pakkaus: tuote pipettipullossa. On kuitenkin sen verran jämäkkää että sitä jää ikävän paljon pipetin varteen josta se putoilee ja näin tuotetta menee hukkaan.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5Haju muistuttaa hometta
2019-01-15 kirjoittanut: Elina
Ensivaikutelma tästä tuotteesta ei ollut hyvä hajun perusteella, joka muistutti lievästi homeista. Tästä syystä en tiedä uskallanko tuotetta käyttää, jos sisältö onkin kontaminoitunut.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää