search

The Ordinary
Lactic Acid 10% + HA 2%

8,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% -kuorintaseerumi hyödyntää 10% maitohappoa (AHA), joka kuorii ihon pintaa hellästi. Maitohappoa pidetään hellävaraisena AHA-happona, sillä se on partikkelikooltaan suurempi kuin runsaasti käytetty glykolihappo ja … Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2%

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% -kuorintaseerumi hyödyntää 10% maitohappoa (AHA), joka kuorii ihon pintaa hellästi. Maitohappoa pidetään hellävaraisena AHA-happona, sillä se on partikkelikooltaan suurempi kuin runsaasti käytetty glykolihappo ja kuorii ihoa siksi hellemmin.

Seerumi hyödyntää lisäksi Tasmannia lanceolata -kasvista saatavaa uutetta, joka tunnetaan sen ominaisuuksista rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Seerumi sisältää myös hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa. Kasvoseerumin huolella formuloidun koostumuksen ansiosta sen pH-arvo on optimaalinen maitohapon toiminnalle, minkä ansiosta tuote toimii mahdollisimman tehokkaasti mahdollisimman vähäisellä ihoärsytyksellä.

  • Kuoriva kasvoseerumi
  • Sisältää 10% maitohappoa (AHA)
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä tuotetta puhdistetulle iholle iltaisin. Aloita käyttämällä tuotetta muutaman kerran viikossa totuttaaksesi ihon siihen vähitellen.

Älä käytä tuotetta, jos ihosi on herkkä, hilseilevä, ärtynyt tai ohentunut. Suojaa iho auringolta tuotetta käyttäessäsi.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2%

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Yllättävän vahva happo
2018-08-27 kirjoittanut: Mads
Kuorii kirvelemättä ja jättää ihon pehmeäksi. Suosittelisin kokeilemaan ensin kerran viikossa ja sitten testaamaan, kuinka usein iho tätä tarvitsee.
Suositeltu kenelle: Kuivalle ja elottomalle iholle
5 / 5 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä tuote
2019-05-05 kirjoittanut: Johanna (ikä: 25-34)
Tuote saattaa aluksi kuumottaa tai kihelmöidä kun sitä rupeaa käyttämään. Tämä on kuitenkin aina mennyt ohi ja iho jää todella pehmeäksi ja tuntuu siltä että se ottaa kosteuttavia tuotteita paremmin itseensä!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää