search

The Ordinary
Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%

12,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka kirkastaa ihoa sekä häivyttää siltä ikääntymisen merkkejä. Puhtaassa muodossaan se on kuitenkin epästabiili vesiliuoksessa. Magnesium Ascorbyl Phosphate (MAP) on C-vitamiinin vesipohjainen johdannainen, jok… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%

C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka kirkastaa ihoa sekä häivyttää siltä ikääntymisen merkkejä. Puhtaassa muodossaan se on kuitenkin epästabiili vesiliuoksessa. Magnesium Ascorbyl Phosphate (MAP) on C-vitamiinin vesipohjainen johdannainen, joka on vedessä stabiilimpi, mutta L-arkobiinihappoa miedompi. Kevyeen voidepohjaan formuloitu The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10% hyödyntää 10% puhdasta MAP-aktiiviainetta, jolla on perinteistä C-vitamiinia vastaavat ominaisuudet, mutta joiden lisäksi se kirkastaa ihoa muita C-vitamiinijohdannaisia tehokkaammin.

  • Ihoa kirkastava C-vitamiinivoide
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free
  • pH 6.5 - 7.5

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä voidetta puhdistetulle kasvojen iholle vesipohjaisten ihonhoitotuotteiden jälkeen aamuisin ja iltaisin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Kirkastaa
2019-04-23 kirjoittanut: Tiia H (ikä: 25-34)
Tuote tekee mitä lupaa, kirkastaa ihoa tehokkaasti! Tasoittaa myös ihon sävyä. Vaikutuksen näkee jo melkein käytöstä seuraavana päivänä! Sopii hyvin herkälle iholleni.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Ihon kirkastaja
2019-02-08 kirjoittanut: Kaisa L
Joitakin päiviä voidetta käytettyäni, ihmettelin mikä on tehnyt ihostani niin kirkkaan ja kuulaan, kunnes tajusin että tämä on syyllinen. Taattua, luotettavaa The Ordinary laatua!
Suositeltu kenelle: Ihon kirkastusta kaipaavalle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Kannattaa kokeilla
2019-05-05 kirjoittanut: Johanna (ikä: 25-34)
Tuote on kirkastanut ihoa selvästi! Kosteuttaa hyvin. Koostumukseltaan se on hieman juoksevampaa ja jättää ihon jokseenkin kiiltäväksi. En siis välttämättä suosittele että lätkäisee sen päälle heti meikkiä vaan joko käyttää illalla tai antaa tuotteen imeytyä kunnolla.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää