search

The Ordinary
Matrixyl 10% + HA

14,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary Matrixyl 10% + HA -kasvoseerumi hyödyntää ranskalaisen Sederma Inc. -yrityksen patentoimaa Matrixyl™-peptidiyhdistettä. Yhdisteen on todettu häivyttävän näkyvistä staattisia, ikääntymisen aikaan saamia ja rentoutuneilla kasvoilla n… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Matrixyl 10% + HA

The Ordinary Matrixyl 10% + HA -kasvoseerumi hyödyntää ranskalaisen Sederma Inc. -yrityksen patentoimaa Matrixyl™-peptidiyhdistettä. Yhdisteen on todettu häivyttävän näkyvistä staattisia, ikääntymisen aikaan saamia ja rentoutuneilla kasvoilla näkyviä juonteita sekä dynaamisia juonteita, jotka muodostuvat ilmeiden vaikutuksesta.

Kasvoseerumi sisältää kahden sukupolven Matrixyl™-aktiiviaineita (Matrixyl™ 3000 ja Matrixyl™ synthe'6™) 10% pitoisuutena sekä hyaluronihappoon pohjautuvaa kuljetinta. Aamuisin ja iltaisin käytettävä seerumi sopii täydellisesti ikääntyvän ihon ryppyjen hoitoon.

  • pH 5.0-6.0
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä muutama pisara seerumia puhdistetulle kasvojen iholle aamuin illoin ennen hoitovoidetta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Matrixyl 10% + HA

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Matrixyl 10% + HA
2019-04-17 kirjoittanut: HK
Realismin nimissä yksinomaan tämän tuotteen ansioksi luettavaa juonteita silottavaa vaikutusta kannattanee odottaa vasta pari kuukautta merkittävästi pidemmältä käyttöajalta, mutta olen siliti ollut tyytyväinen. Tuote tuo mukavasti lisäkosteutusta (mikä toki sinällään auttaa freessamaan ilmettä), ja on The Ordinarylle tyypillisesti lompakkoystävällinen. Juokseva, "seerumimainen" seerumi, muttei kuitenkaan aivan vetisimmästä päästä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/51 kuukauden käytössä
2019-05-01 kirjoittanut: Anja K (ikä: 55-64)
Tuote kosteuttaa hyvin. Olen nyt käyttänyt noin kuukauden verran ja nyt huomannut että alkaa pukkaamaan " valkopäitä" poskiin. Jätän tämän tauolle hetkeksi. Katsotaan sitten uudelleen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää