search

The Ordinary
Multi-Peptide Serum for Hair Density

25,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density -seerumi auttaa tukemaan hiusten hyvinvointia, jotta hiukset näyttävät paksummilta, tuuheammilta ja terveemmiltä. Hiuspohjaan tehokkaasti imeytyvä, erittäin kevyt seerumi sisältää 21.15% pitoisuuden t… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density

The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density -seerumi auttaa tukemaan hiusten hyvinvointia, jotta hiukset näyttävät paksummilta, tuuheammilta ja terveemmiltä. Hiuspohjaan tehokkaasti imeytyvä, erittäin kevyt seerumi sisältää 21.15% pitoisuuden tehokkaiden aktiiviaineiden yhdistettä.

Hiuspohjaa hoitava seerumi hyödyntää yhdistelmää seuraavia yhdisteitä: REDENSYL™, Procapil™-peptidiyhdiste (sis. Biotinoyl Tripeptide-1), CAPIXYL™-peptidiyhdiste, BAICAPIL™, AnaGain™ ja kofeiini.

  • Hiusten hyvinvointia tukeva seerumi
  • Hiuspohjan hoitoon

Koko: 60 ml

Käyttö

Hiero muutama pisara seerumia kuivaan ja puhtaaseen hiuspohjaan päivittäin. Käytä seerumia mieluiten illalla. Hiero seerumi hiuspohjaan hyvin. Älä pese hiuksia tai hiuspohjaa seerumin käytön jälkeen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää