search

The Ordinary
Salicylic Acid 2% Solution

6,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution sisältää 2% ihoa kuorivaa salisyylihappoa (BHA), jonka öljyliukoinen koostumus imeytyy ihohuokosiin ja kuorii niitä sisältäpäin. Hoitotuote auttaa ehkäisemään mustapäitä sekä muita ihohuokosten epäpuhtauksia. T… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution sisältää 2% ihoa kuorivaa salisyylihappoa (BHA), jonka öljyliukoinen koostumus imeytyy ihohuokosiin ja kuorii niitä sisältäpäin. Hoitotuote auttaa ehkäisemään mustapäitä sekä muita ihohuokosten epäpuhtauksia. Tuotteen säännöllinen käyttö auttaa tekemään ihosta kirkkaamman näköisen ja sileämmän tuntuisen.

Muiden hoitotuotteiden alla käytettävä BHA-hoitoneste on omiaan epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon hoidossa. Hoitotuotteen koostumus on pH-tasapainotettu salisyylihapolle optimaaliseksi parhaan mahdollisen hoitovaikutuksen aikaansaamiseksi.

  • Sisältää 2% salisyylihappoa (BHA)
  • pH 3.2-3.5
  • Ihoa kuoriva vaikutus
  • Epäpuhtaalle iholle
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Vinkki: Tutustu myös The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% -hoitotiivisteeseen, joka auttaa häivyttämään iholta epäpuhtauksia ja tukkeumia sekä tasapainottamaan ihon liiallista rasvoittumista.

Käyttö

Levitä hoitotuotetta pieni määrä halutuille ihoalueille aamuin illoin ehkäistäksesi epäpuhtauksien muodostumista. Älä käytä tuotetta silmänympärysalueella. Levitä tuotteen päälle halutessasi muut ihonhoitotuotteet. Älä käytä tuotetta herkällä tai ohuella iholla. Suojaa iho hyvin auringon UV-säteilyltä.

Tehosta ihonhoitorutiiniasi yhdistelemällä The Ordinary -tuotteita ihosi tarpeisen mukaisesti. Kokeile rasvoittuvan ihon hoitoon kehitettyä, kolmen toisiaan täydentävän tuotteen The Ordinary Set of Actives - Oily Skin -tuotepakkausta..

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Lue lisää Iltalehden artikkelista:

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Ihon epäpuhtauksia vastaan
2019-01-26 kirjoittanut: Ella (ikä: 25-34)
Ihoni on melko herkkä ja kuivuuteen taipuvainen sekaiho. Aloitin käytön melko varovaisesti ensin vain alueille, joilla oli paljon mustapäitä tai suoraan finnin päälle.

Ei aiheuttanut minkäänlaista kirvelyä, punoitusta tai muuta ongelmaa, joten käytän nykyään koko kasvoille levitettynä 4-5 pisaraa (ei tietenkään silmänympärysiholle). Välillä käytän myös The Ordinaryn AHA-kasvovettä, odottaen 5-20 min happojen välillä. Salisyylihappo tuntuu itselleni hellävaraisemmalta. Kumpikaan ei ole aiheuttanut ihon kuivumista.

Käytän korkeintaan kerran päivässä, yleensä iltaisin. Finnit ovat aamulla selvästi pienentyneet. Ensimmäisillä käyttökerroilla huomasin kuinka ihohuokoset tyhjentyivät illan mittaan, kun nenän pinnalla oli pieniä "rakeita".
Suositeltu kenelle: Kaikille ihon epäpuhtauksista kärsiville täsmähoitona tai koko kasvoille
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Täsmähoitoa näpyille
2018-08-28 kirjoittanut: tyttö (ikä: 25-34)
Tuote nopeuttaa hieman näppyjen paranemista mutta jos levittää koko kasvoille tuote kuivattaa muita iho alueita ja huomasin nenässä kevyttä hilseilyä, koska oli pakko levittää koko nenän alueelle.
Suositeltu kenelle: Täsmähoitona epäpuhtaalle iholle
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Tasapainottaa sekaihoa ja auttaa akneen
2018-08-27 kirjoittanut: Mads
Suosittelisin käyttämään tuotetta vain niihin kohtiin, joissa on tukkeutuneita ihohuokosia, mustapäitä tai muita ongelmia. Tuote saattaa kuivattaa ihon huomaamatta, joten käyttö kerran päivässä täsmähoitona (näpyt, t-alue) on riittävästi. Voi myös sekoittaa voiteeseen tai öljyyn, jos tuntuu liian vahvalta.
Suositeltu kenelle: Ongelmaiholle
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistava täsmähoito epäpuhtauksille.
2018-10-31 kirjoittanut: Minttu T (ikä: 35-44)
Tämä tuote on ollut päivittäisessä käytössä viikon ajan.
Isoin ongelmani on leukapieliin kertyvät finnit ja muut epäpuhtaudet. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin isompien näppyjen pienentyneen. Muutaman käyttökerran jälkeen epäpuhtauksia ei enää ollut ollenkaan. Olen käyttänyt tätä myös koko kasvojen alueelle, kirkastaa ihoa kivasti.
Annostelusta suosittelen varovaisuutta, on todella juoksevaa. Tuote tosiaan kuorii ihoa ja aluksi näytti että nostaa entistä enemmän epäpuhtauksia pintaan, mutta yhdessä Niacinamide + Zinc-seerumin kanssa tilanne ei päässyt räjähtämään käsiin.
Loistava täsmähoito finneille tai ihan päivittäiseen käyttöön aknen hillintään.
En itse ole huomannut että kuivattaisi ihoa.
Suositeltu kenelle: Sekaiho
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistava
2018-10-31 kirjoittanut: Mervi P
Mulla on ollu tosi vaikea akne kun aloin tätä tuotetta käyttään niin pari viikonpäästä alkoitin näkyä vaikutus. Nyt kasvot paaaljon parempi. Suosittelen
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Edullista tehoa
9 päivää sitten kirjoittanut: A. (ikä: 25-34)
Epäpuhtaan ihon luottotuote, jota käytettyäni en ole tarvinnut turvautua enää lääkevoiteisiin. Näppylät pysyvät poissa. Kuorivan ominaisuuden vuoksi käytän vain iltaisin, ja aamuun mennessä teho on silmin nähtävissä.
Suositeltu kenelle: Aknelle ja epäpuhtauksille. Ihon tasoittamiseen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistava apu epäpuhtauksia vastaan
2019-06-27 kirjoittanut: Marjatta P
Ihoni on pintakuiva akneiho. Olen surutta käyttänyt tuotetta koko naamalle, sillä finnejä ja mustapäitä on joka puolella.
Iho on näin reilun kuukauden käytön aikana selkeästi mennyt finnittömään ja kirkastuneeseen suuntaan. Huomaa kyllä jos on jättänyt pari edellistä päivää käyttämättä niin jo naama taas kukkii.
Itselläni ei ole kirvellyt eikä punoittanut.
Suositeltu kenelle: Aknesta kärsiville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Holy grail!
2019-06-08 kirjoittanut: Emma
Varsinainen holy grail, ei voi muuta sanoa! Tuote on täydellinen näppylöiden täsmähoitoon ja muutenkin iholla esiintyvien epäpuhtauksien vastaan taistelemiseen. Huom! tosin, itse tuli käytettyä tätä hieman liian liberaalisti yörutiinin yhteydessä, ja aamulla herätessä oli otsassa hieman kemiallista palovammaa muistuttava jälki, joka ei todellakaan näyttänyt eikä varsinkaan tuntunut mukavalta (parani onneksi ihan muutamassa päivässä). Ihan oma epähuomio tosin syytettävissä, olisi pitänyt siedättää ihoa pienemillä määrillä tuotetta, eikä holauttaa puolta pipettiä kerralla. Mutta tosiaan kunhan tuotetta käyttää kärsivällisesti ja totuttelee siihen pieni määrä kerrallaan, on tämä aivan loistava varsinkin epäpuhtauksista kärsivän ihon hoitoon!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5hyvä epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle
2019-03-12 kirjoittanut: laura p
Omalle iholle tämä on toiminut loistavasti. Minulla ongelmana mustapäät ja iho tukkeutuu herkästi, tämän tuotteen avulla koen saaneeni helpotusta. Olen käyttänyt tätä päivittäin eikä ole omaa rasvoittuvaa ihoani kuivattanut.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Nopeuttaa näppyjen katoamista
2019-03-05 kirjoittanut: Hilla K (ikä: 25-34)
Erittäin riittoisa tämäkin tuote. Mielestäni nopeuttaa näppylöiden paranemista ja hiukan ehkäisee niiden syntyä.
Suositeltu kenelle: Epäpuhtaalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hyvä täsmähoito
2018-12-22 kirjoittanut: Vilma
On auttanut pienentämään leukaperissä olevia näppyjä huomattavasti ja iho on selkeästi parempi. Koostumus on juokseva ja hyvin imeytyvä. Plussaa siitä että voi käyttää myös päiväsaikaan ennen meikkiä jota yleensä näppyaineilla ei voi, ei lähde rullaamaan.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5En vaihtaisi pois
2018-12-14 kirjoittanut: Sani (ikä: 35-44)
Ostin kokeilumielessä sekaiholleni, jossa aknea. Akne on vähentynyt ja iho tasoittunut muutenkin. Kokeilin tätä 15v pojalleni myös ja näkyviä muutoksia tulee ihan yhdestä käyttökerrasta. Nyt laitan iltaisin tätä itselleni sekä pojalle. Molemmille olen levittänyt tuotteen jälkeen azelaic acid suspension 10% sekä kosteusvoidetta ja molempien akne on huomattavasti paremmassa kunnossa. Vielä olen vähän epävärma, missä järjestyksessä näitä kuuluu laittaa, mutta tämä on ainakin toiminut hyvin näin. Levitän tuotteen koko kasvoille, koska aknea on joka puolella. Minulla ei kirvele yhtään.
Suositeltu kenelle: Rasvaiselle ja sekaiholle. Akneen taipuvaiselle iholle.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Epäpuhtauksien torjuntaan
2018-12-13 kirjoittanut: Saana M (ikä: 35-44)
Todella edullinen seerumi epäpuhtauksien torjuntaan. Pienentää jo ilmaantuneita näppyjä ja auttaa ehkäisemään uusien syntymistä. Oikeasti toimii!
Suositeltu kenelle: Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tehokas apu finneihin!
2018-12-05 kirjoittanut: Eeva (ikä: 35-44)
Finnit kuivuvat ja paranevat paljon nopeammin tätä tuotetta käytettäessä ja muutenkin akne iho pysyy parempana. Oma ihoni kuitenkin ärtyy liikaa jos päivittäin koko kasvoille tätä levitän, joten olen käyttänyt täsmätuotteena finneille ja muutaman päivän välein käyttänyt koko kasvoilla. Hajuton ja riittoisa tuote ja myös mukavan edullinen :)
Suositeltu kenelle: Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Akneihon pelastus
2018-11-29 kirjoittanut: Johanna W (ikä: 25-34)
Tapaan sekoittaa tätä kosteusvoiteeseen pitääkseni ihon kunnossa. Yksin käytettynä tosi tehokas finnintappaja. Myös mustapäät vähentyneet huomattavasti. Tosi hyvä ja halpa.
Suositeltu kenelle: Akneen
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Auttanut akneen
2018-11-07 kirjoittanut: Anna (ikä: 15-24)
Minulla on ollut jo pitkään poskissa finnejä, jotka eivät vain lähde pois. Olen käyttänyt tuotetta nyt puolitoista kuukautta ja näpyt ovat pienentyneet huomattavasti eikä uusia ole juuri tullut. Ostaisin uudestaan
Suositeltu kenelle: Niille keillä on näppyjä
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Odotukset korkealla
2018-10-30 kirjoittanut: Pampula (ikä: 25-34)
Olen käyttänyt aamuinilloin, eikä oma iho ainakaan tähän mennessä ole kuivunut. Käytän tätä aika isolla alueellua, sillä iho on täynnä tukkeutuneita ihohuokosia (otsa posket leuka). Ei ärsytä ihoa. Lyhyen käyttöajan takia en vielä osaa sanoa miten auttaa, mutta iho on tuntunut ja näyttänyt paljon paremmalta jo ensimmäsiten käyttökertohjen jälkeen.
Suositeltu kenelle: Epäpuhdas iho, sekaiho.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistava tuote akneihon hoitoon!
Itse käytän koko kasvoilla joka aamu ja joka ilta ehkäisemään uusien näppyjen ja mustapäiden syntymistä. Mikäli iholle nousee uusi näppy, kerrostan tätä taputtelemalla niille alueille. Ihoni ei ole aikoihin ollut näin hyvässä kunnossa kuin nyt ! Käytän ihonhoidossa lisäksi Foreota, joka mahdollistaa vielä paremmat tulokset epöpuhtaalle iholle.

Tämä salisyylihappo on hellävarainen, eikä aiheuta kirvelyä, kutinaa tai ärsytystä, eikä myöskään ole kuivattanut jo valmiiksi pintakuivaa, mutta rasvoittuvaa ihoani. Jos ihosi kuivuu, suosittelen käyttämään vain paikallisesti hoidettavalla alueella!
Suositeltu kenelle: Epäpuhtaalle ja akneiholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Kuivattaa finnit
2019-05-05 kirjoittanut: Heidi H
Nopeuttaa finnien paranemista kuivattamalla ne nopeammin. Vähän kirvelee käytössä ja kuivattaa ihoa. Käytän tätä vain suoraan finnien päälle, koska muuten saa ihon hilseilemään. Mikään ihmeparannus finneihin tämä ei kuitenkaan ole itselleni ollut.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Loistava apu ihon epäpuhtauksiin
2019-04-04 kirjoittanut: Noora K (ikä: 15-24)
Itselläni on kuivuuteen taipuva sekaiho ja tämä tuote kuivattaa sitä lisää. Tarkasti juuri ongelmakohtiin erittäin pienissä määrissä käytettynä se poistaa epäpuhtauksia tehokkaasti; jopa täydelliset "katastrofifinnit" katoavat parissa päivässä. Tuote toimii myös paksummallakin iholla, esimerkiksi selässä. Uusi luottotuote!
Suositeltu kenelle: Aknen kanssa taisteleville tai yksittäisistä epäpuhtauksista kärsiville.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Täsmähoito epäpuhtauksille
2019-03-29 kirjoittanut: Veera H (ikä: 15-24)
Tuote on hyvä täsmähoitona, mutta koko kasvoille levittäessä akneen taipuva herkkä ihoni alkoi kukkia entistä enemmän. Lisäksi ihoni, joka ei juurikaan kuivalta tunnu, kuivui esim nenänpielistä, joten kuivaihoisten kannattaa olla varovaisia
Suositeltu kenelle: Akneen taipuva iho
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Apua ongelmaiholle
2019-02-16 kirjoittanut: V
Suosittelen käyttämään tuotetta ihon ongelmakohtiin täsmätuotteena. Edistää tulehdusten paranemista, mutta ei tietenkään poista epäpuhtauksia silmänräpäyksessä. Hyvä lisä ihonhoitoarsenaaliin, mikäli kärsit aknesta tai ihan vain vaikkapa sekaihosta.
Suositeltu kenelle: Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Seerumi
2018-12-22 kirjoittanut: Krista L (ikä: 25-34)
Toimii! Edullinen, hyvä seerumi. Itse huomannut,että kuivattaa ihoa. Suosittelen vsin laittamaan kasvojen alueelle missä tarvitsee, ei koko kasvoille. Leuan seudulla usrin epäpuhtauksia,auttanut poistamaan.
Suositeltu kenelle: Akneiholle/ iholle jossa näppyjä
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Epäpuhtaalle iholle
2018-12-13 kirjoittanut: riia
Kuorii tehokkaasti, parantaa näppyjä. Sopii myös kuivalle iholle epäpuhtauksia hoitamaan.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Ratkaisu epäpuhtauksiin
2019-02-26 kirjoittanut: V (ikä: 15-24)
Olen viimeisen kuukauden ajan käyttänyt tuotetta ja huomannut epäpuhtauksien vähentyneen, ja ihohuokosien pienentyneet hiukan.
Suositeltu kenelle: epäpuhtaalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Täsmätuote
2019-02-20 kirjoittanut: Anna (ikä: 15-24)
Ongelmani ovat mustapäät ja talisäikeet - niihin tämä ei ole vaikuttanut. Varsinaisiin finneihin sen sijaan hyvä täsmätuote, joka tuntuu auttavan jo yhdessä yössä.
Suositeltu kenelle: Epäpuhtaalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Enpä ole varma
2018-09-17 kirjoittanut: Vilma
Olen käyttänyt viikon tuotetta ja näkyviä eroja ei ole, eikä iho tunnu erilaiselta. Voi olla että viikko on liian vähän eron huomaamiseen. Ihoni ei kuitenkaan ole kuivunut, kuten muut ovat varoitelleet. Meikkikin on pysynyt nättinä tämän tuotteen päällä
Suositeltu kenelle: Täsmähoito kokeiluun
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää