search

The Ordinary
Set of Actives - Bright Skin

26 €
(Arvo 29,30 €)
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary on tunnettu tehokkaita aktiiviaineita sisältävistä tuotteistaan. Tämä tuotesetti sisältää kolme ihonhoitotuotetta, jotka auttavat kirkastamaan ja heleyttämään ihoa sekä häivyttämään siltä pigmenttiläiskiä. Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Set of Actives - Bright Skin

The Ordinary on tunnettu tehokkaita aktiiviaineita sisältävistä tuotteistaan. Tämä tuotesetti sisältää kolme ihonhoitotuotetta, jotka auttavat kirkastamaan ja heleyttämään ihoa sekä häivyttämään siltä pigmenttiläiskiä.

The Ordinary Azelaic Suspension 10% -geelivoide, joka kirkastaa ihoa ja auttaa tasoittamaan ihon pintatekstuuria sekä häivyttämään epäpuhtauksien aikaansaamia jälkiä. Monivaikutteinen voide sopii tukemaan ihon hyvinvointia kaikilla ihotyypeillä.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintaneste yhdistää 30% AHA-hapot (glykolihappo, maitohappo, viinihappo ja sitruunahappo) ja 2% BHA-hapon (salisyylihappo) ihoa kosteuttavaan hualuronihappopolymeeriin, B5-vitamiiniin, mustaan porkkanaan ja Tasmannia lanceolata -kasviin, jotka yhdessä auttavat kirkastamaan ja heleyttämään ihoa sekä tasoittamaan sen pintatekstuuria. Kuorintanesteen pH-arvo on optimoitu niin, että sen sisältämät hapot voivat vaikuttaa iholla mahdollisimman tehokkaasti ilman liiallista ihoärsytystä. Tuotteen korkean happopitoisuuden vuoksi sitä suositellaan käytettäväksi vain iholla, joka on tottunut happojen käyttöön. Kuorintanestettä ei suositella käytettäväksi herkällä tai ärtyneellä iholla. Käytä kuorintanestettä kasvoilla korkeintaan kahdesti viikossa.

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA -seerumi sisältää alfa-arbutiinia, joka auttaa häivyttämään iholta pigmenttiläiskiä. Tuotteessa on korkea aktiiviainepitoisuus, sillä tavallisesti arbutiinia käytetään puolet pienempänä pitoisuutena. Alfa-arbutiinin kuljettimena käytetään uuden sukupolven hyaluronihappoa, jonka ansiosta arbutiini pääsee kulkeutumaan iholle tehokkaammin. Tuotteessa käytetty alfa-arbutiini on vaikutuksiltaan paljon tehokkaampi kuin tavallinen arbutiini tai beta-arbutiini.

Setti sisältää:

1 x The Ordinary Azelaic Suspension 10%
1 x The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
1 x The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

Käyttö

Levitä puhdistetulle iholle The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA -seerumia ja The Ordinary Azelaic Suspension 10% -geelivoidetta aamuin illoin. Suojaa iho päivisin aurigolta.

Käytä The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintanestettä korkeintaan kaksi kertaa viikossa illalla. Levitä kuorintanestettä puhdistetulle ja kuivalle kasvojen ja kaulan iholle sormin välttäen silmänympärysaluetta ja anna sen vaikuttaa kasvonaamion tapaan korkeintaan 10 minuuttia. Ensimmäisillä käyttökerroilla vaikutusaika suositellaan pitämään lyhyenä ja pidentämään sitä ihon sietokyvyn mukaan. Huuhtele tuote kasvoilta vedellä välttäen edelleen sen joutumista silmiin. Jos ihosi on herkkä, älä käytä kuorintanesteen jälkeen The Ordinary Azelaic Suspension 10% -geelivoidetta. Levitä kasvoille silloin vain The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA -seerumia ja ihollesi sopivaa kosteusvoidetta.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Set of Actives - Bright Skin

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Geelivoide on loistava
2019-06-24 kirjoittanut: Mette M
Geelivoide on aivan loistava! Tuloksia alkanut näkymään geelin ja alpha arbutin+ha kanssa jo 5 päivässä (punaisuus kasvoilta hälventynyt)
Geeli kuivuu sekunneissa ja arbutin+ha kanssa iho jää ihanan sileäksi ja pehmeän tuntuiseksi
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää