search

The Ordinary
Set of Actives - Dry Skin

23,50 €
(Arvo 27 €)
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary on tunnettu tehokkaita aktiiviaineita sisältävistä tuotteistaan. Tämä tuotesetti sisältää kolme erityisesti kuivan ihon hoitoon sopivaa tuotetta, jotka yhdessä tuovat iholle lisää kosteutta sekä auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapain… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Set of Actives - Dry Skin

The Ordinary on tunnettu tehokkaita aktiiviaineita sisältävistä tuotteistaan. Tämä tuotesetti sisältää kolme erityisesti kuivan ihon hoitoon sopivaa tuotetta, jotka yhdessä tuovat iholle lisää kosteutta sekä auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumi sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka yhdessä uuden sukupolven hyaluronihappopolymeerin kanssa kosteuttavat ihoa sekä ihon pinnalta että syvävaikutteisesti. Ihosta tulee kosteutettu ja se näyttää täyteläiseltä ilman, että syvemmällä oleva kosteus vain nousisi ihon pinnalle. Seerumi sisältää lisäksi B5-vitamiinia, joka myös auttaa lisäämään ihon pinnan kosteutta.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA -kosteusvoide tuo iholle välittömästi tehokasta kosteutusta ilman rasvaista tunnetta. Kosteusvoiteen säännöllinen käyttö auttaa pitämään ihon täyteläisen kosteutettuna ja tukemaan ihon luonnollista hyvinvointia. Kosteusvoiteen teho perustuu luonnollisiin kosteustekijöihin (Natural Moisturizing Factors, NMF), jotka auttavat pitämään ihon pinnan suojattuna ja kosteuden iholla.

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil sisältää 100% marokkolaista arganöljyä, joka on valmistettu kylmäpuristusta käyttäen. Kylmäpuristus auttaa säilyttämään öljyn laadukkaat rasvahapot, vitamiinit, fenolit (mukaan lukien kahvihappo) ja karoteenit. Arganöljyn rasvahapot koostuvat oleiinihappojen ja linolihappojen ravitsevasta yhdistelmästä. Kylmäpuristettu arganöljy auttaa tukemaan ihon hyvinvointia ja vähentämään ihon hilseilyä. Arganöljy sopii käytettäväksi myös hiuksissa, joille se antaa pehmeää kiiltoa samalla kun se vahvistaa niitä.

Setti sisältää:

1 x The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
1 x The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA - 30 ml
1 x The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil

Käyttö

  • Levitä puhdistetulle iholle The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumia aamuin illoin.
  • Käytä seerumin päällä The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA -kosteusvoidetta.
  • Jos ihosi on hyvin kuiva, levitä sille lopuksi The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil -öljyä. Voit myös käyttää päivisin yhdessä seerumia ja voidetta ja iltaisin seerumia ja kasvoöljyä. Levitä öljy iholle aina viimeisenä.
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Set of Actives - Dry Skin

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Kuivan ihoni pelastus
2018-10-27 kirjoittanut: Hellukka (ikä: 35-44)
Olen elämäni aikana kokeillut monia eri rasvoja ja silti on iho päivän mittaan alkanut kutiamaan/kuivumaan. Ja talvisin on erittäin kuiva ja punakkakin joskus. Päätin ottaa tämän setin kokeiluun, ensin hiukan luettua kyseisen firman tuotteista. Muutaman viikon kokeilun jälkeen ihoni ei enään ala kuivamaan päivän mittaan ja tuntuukin mukavan pehmeältä ja terveemmältä. Uskalsin sitten heittää kaikki vanhat naamarasvat ym. roskiin ja tästä setistä tuli nyt kestosuosikkini. Ainoa miinus on moroccan oilin haju, mutta siitä viis kun iho kiittää.
Suositeltu kenelle: Kuivalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää