search

The Ordinary
Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

10,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% -hoitotuote sisältää 23% antioksidanttista C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa ja auttaa häivyttämään siltä ikääntymisen merkkejä. Tuotteen vedetön koostumus auttaa pitämään sen stabiilina. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% -hoitotuote sisältää 23% antioksidanttista C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa ja auttaa häivyttämään siltä ikääntymisen merkkejä. Tuotteen vedetön koostumus auttaa pitämään sen stabiilina.

C-vitamiini tunnetaan monivaikutteisena ja tehokkaana ihonhoidon ainesosana. Tuotteen käyttö saattaa ensimmäisten 1-2 viikon aikana saada iholla aikaan voimakasta kihelmöinnin tunnetta, joka loppuu ihon totuttua voimakkaaseen C-vitamiinipitoisuuteen. Mikäli tunne on häiritsevän voimakas, voidaan tuotetta sekoittaa toiseen seerumiin tai voiteeseen ennen sen levitystä iholle koostumuksen laimentamiseksi. Tuotteen sisältämän C-vitamiinipuuterin vuoksi sen koostumus tuntuu iholle levittäessä hieman rakeiselta.

  • Sisältää 23% C-vitamiinipuuteria (L-Ascorbic Acid)
  • Kirkastaa ihoa
  • Auttaa häivyttämään juonteita

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä tuotetta kasvoille välttäen silmänympärysihoa. Iholla saattaa tuntua kevyttä kihelmöintiä, mutta mikäli tuote tuntuu liian tehokkaasti vaikuttavalta, voidaan sitä sekoittaa haluttuun seerumiin tai voiteeseen tuotekoostumuksen laimentamiseksi.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Vit C Suspension 23%
2018-09-08 kirjoittanut: HK
Ihonhoidossani oli jytymmän c-vitamiinituotteen mentävä aukko, ja tiesin jo jonkin verran mihin olin ryhtymässä, mutta silti sain yllättyä. Tuote tosiaan aluksi kihelmöi voimakkaasti (ei sovellu lähellä silmiä käytettäväksi!), ja siihen on hyvä totuttautua vaiheittain. Pieni määrä tuotetta kerrallaan riittää, vaikka levittäminen saattaisikin tuntua hankalalta. Ihon pinta jää öljyisen tuntuiseksi, mikä ainakaan itseä ei haittaa iltakäytössä, joskus talvella voisi paremmin toimia aamullakin. Pidemmän aikavälin muutoksia en kykene muutaman viikon käytön jälkeen raportoimaan, mutta iho on selkeästi virkistynyt! Iltaisen levityksen jälkeen aamulla iho on poikkeuksellisen levänneen näköinen, kuin olisin nukkunut todellista enemmän. Tästä en taida luopua!
4 / 4 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Yllätti
2018-12-11 kirjoittanut: Pampula (ikä: 25-34)
Kihelmöinti oli itsellä aika voimakasta aluksi. Iho tuntuu mielettömän pehmeältä voiteen imeytymisen jälkeen. Käytän tätä yövoiteena, en suosittelisi päiväkäyttöön, jättää ihon kiiltäväksi. Miellyttävä tuoksu.
Suositeltu kenelle: Sekaiholle
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Ihon kirkastukseen
2018-11-29 kirjoittanut: Johanna W (ikä: 25-34)
Tekee kyllä mitä lupaa, mutta tuotteen koostumus ei ole oikein mieleeni. Sen lisäksi että voide on rakeista, se jää myös tosi rasvaiseksi omalla pintakuivalla sekaiholla. Aamulla kädet haisevat aina itseruskettavalta pesusta huolimatta. Sekoittamalla muihin voiteisiin koostumus tulee miellyttävämmäksi, mutta mielestäni yksin käytettynä kirkastaa ihon parhaiten.
Suositeltu kenelle: Samealle iholle, vanhenevalle iholle
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä tuote yöksi
2019-04-11 kirjoittanut: Kaarina (ikä: 35-44)
Tekee mitä lupaa. Kihelmöi levitettäessä, mutta kihelmöinti rauhoittuu nopeasti. Itsekseen käytettynä vähän liian järeä ja jättää ihon rasvaisen/kiiltävän oloiseksi. Sekoitan perusvoiteeseen iltaisin ja aamulla iho on tasaisempi ja kirkkaampi kuin pelkän perusvoiteen kanssa. Rakeisuutensa vuoksi ei sovi esimerkiksi meikin alle.
Suositeltu kenelle: Tehohoidoksi tasaisempaa ja kirkkaampaa ihoa kaipaavalle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Kirkastaa ja kihelmöi
2019-04-07 kirjoittanut: Saara H (ikä: 25-34)
Eka käyttämäni näin vahva C-vitamiinituote, ja todellakin tuntui kihelmöinti, joka helpotti kun laittoi muut hoitotuotteet päälle. Koostumus on vähän paksua ja levittyy rakeisena ja hyvin "aurinkorasvaisena". Ei haittaa yökäytössä mutta päiväksi en tätä laittaisi. Koostumusta helpotti kun laitoin pari tippaa kosteuttavaa hyaluroniseerumia päälle, rakeisuus ns suli hieman.
Puolessa välissä tuubia huomasin jo selkeän kirkastumisen ihon sävyssä, eli jotakin selvästi tekee.
Suositeltu kenelle: Kirkastusta kaipaavalle, joka ei ole niin kranttu tuotteen koostumuksesta
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Vitamin C
2019-02-22 kirjoittanut: MK (ikä: 25-34)
Olen sekoittanut tätä iltaisin kasvovoiteen sekaan, ja tuote on toiminut todella hyvin. Pieni määrä tuotetta riittää koko kasvoille. Kihelmöinti ei ole voimakasta, mutta tuntuu silti että tuote toimii ja tuoksu on hyvin neutraali. Iho näyttää aamuisin tasaisemmalta ja kirkkaammalta.
Suositeltu kenelle: Normaalille iholle, sekaiholle, samealle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Ihana voide kirkastamaan ihoa
2019-01-30 kirjoittanut: Teija H
Käytän tätä meikin alla, jolloin hehku tulee myös meikkivoiteen läpi. Nipistelee herkimpiä ihoalueita muttei kestämättömästi.
Suositeltu kenelle: Ikääntyvälle ja nuupahtaneelle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Toimii
2018-12-18 kirjoittanut: Saana M (ikä: 35-44)
C-vitamiininaamiota etsiessäni päätin ostaa tämän, koska käyttäjäarviot ylistivät tuotetta. The Ordinaryn tuotteista monet olivat suosikkejani, joten osasin odottaa paljon.

Olen nyt käyttänyt tuotetta muutaman viikon parina iltana viikossa ja olen todella tyytyväinen tuloksiin. Naamio nipistelee iholla noin puoli tuntia ja tuoksu on erikoinen. Aamulla iho on kuitenkin ihanan pehmeä ja hyvinvoivan näköinen, joten on pienen epämukavuuden arvoinen. Rasvoittuva ihoni ei juuri tuota enää rasvaa päivän mittaan ja meikkiä ei tarvitse paikkailla. Ihmetuote!
Suositeltu kenelle: Rasvoittuvalle, ikääntyvälle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Jäi hyllylle
2019-04-19 kirjoittanut: Hanna H (ikä: 25-34)
Tämä tuote ei mennyt suosikkieni joukkoon. Rakeinen koostumus ei ollut mieleeni ja kasvot jäi märän klähmäiseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5Vitamin C
2019-03-25 kirjoittanut: Anne-Marie S (ikä: 45-54)
Tämä oli ehkä hieman liian voimakas iholleni.Koostumus oli rakeinen.Käytin tätä niin,että sotkin sitä hieman yövoiteeni joukkoon.Ei valitettavasti noussut lempparikseni.
Tiedän kyllä ulkomaalaisia blogi kirjoituksia lukeneena,että toisille tämä on aivan loistava.Onneksi hinta ei ole ollenkaan paha kokeiluun sopiiko itselle.
Myös tuoksu oli hieman outo.
En kyennyt käyttämään tuotetta,että olisin huomannut vaikutusta.
Suositeltu kenelle: En ainakaan kovin herkkäihoiselle!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Menettelee
2018-10-09 kirjoittanut: Ida L (ikä: 15-24)
Rakeinen ja omalaatuinen koostumus. Iholle jää lievä rasvainen tunne, en suosittelisi meikin alle vaan iltakäyttöön. Aamulla tuntui että kasvot kaipaavat huuhtelua tuotteen käytön jäljiltä. Odotin voimakkaampaa kihelmöintiä, itsellä ainakin hyvin minimaalinen tunne vaikka en ole aiemmin käyttänyt c-vitamiinituotteita. Ehkä lievä pettymys, mutta en sanoisi huonoksi tuotteeksi.
Suositeltu kenelle: Normaalille iholle
0 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää