search

TonyMoly
Pocket Bunny Moist Mist

14,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
TonyMoly Pocket Bunny Moist Mist -kasvosuihke tuo iholle tehokasta kosteutusta hoitavien ja virkistävien ainesosien avulla. Kasvosuihke sisältää mm. aloe veran, mansikan, vadelman ja karhunvatukan uutteita, jotka hemmottelevat ihoa. Pitkäkestoisesti … Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

TonyMoly Pocket Bunny Moist Mist

TonyMoly Pocket Bunny Moist Mist -kasvosuihke tuo iholle tehokasta kosteutusta hoitavien ja virkistävien ainesosien avulla. Kasvosuihke sisältää mm. aloe veran, mansikan, vadelman ja karhunvatukan uutteita, jotka hemmottelevat ihoa. Pitkäkestoisesti kosteuttava, rauhoittava ja ihoa heleyttävä kasvosuihke sopii käytettäväksi myös meikin kiinnitykseen. Suloiseen pulloon pakatussa kasvosuihkeessa on kevyt persikan tuoksu.

  • Kosteuttava kasvosuihke
  • Kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille ja kuivalle iholle
  • Kosteuttaa ja kirkastaa ihoa

Koko: 60 ml

Käyttö

Sulje silmät ja suihkuta kosteuttavaa kasvosuihketta kasvoille n. 20 cm etäisyydettä. Voit käyttää suihketta sekä meikin alla että meikin päällä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää