Nivea
Invisible Black & White Clear

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
3,95 €
3,95 €
Variantti : Roll-On Deodorant 50 ml
Tuotetiedot

Invisible Black & White Clear Nivealta on roll-on deodorantti, joka antaa tehokkaan 48 tunnin suojan. Unohda deodoranttiläikät vaatteistasi! Invisible Black & White Clear ei jätä valkoisia kohtia tummiin vaatteisiin ja se vähentää myös keltaisia kohtia vaaleissa vaatteissa. Uniikki koostumus antaa pehmeän ja miellyttävän tunteen joka kestää pitkään. Koostumus ei sisällä alkoholia tai väriaineita luoden optimaalisen kokonaisuuden hellää ihonhoitoa, sekä on luotettava antiperspirantti. Ihosta tulee kuiva sekä puoleensavetävän tuoksuinen.

Tuotenumero: 35925
Ainesosat

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Isoceteth-20, Paraffinum Liquidum, Butylene Glycol, Glyceryl Isostearate, Laureth-7 Citrate, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, PEG-150 Distearate, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum

Katso lisää vastaavia kuin Invisible Black & White Clear

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut