MÁDARA ecocosmetics
Madara Organic Skincare Herbal Deodorant

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 50 ml
  • Ihonhoito: 10€ alennus yli 100€ ost. yht. Tarjous koskee House of Youtyn klubijäseniä. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi ja anna kassalla koodi CLUB tarjouksen aktivoimiseksi.

Tuotetiedot

Madara Organic Skincare Herbal Deodorant

Madara Organic Skincare Herbal Deodorantin ihoa rauhoittava, luonnollinen koostumus sisältää pohjoismaista salviaa ja luonnon omia mineraaleja, jotka vähentävät hien hajuja ja pitävät kainalot raikkaina. Deodorantti imeytyy nopeasti eikä tahraa vaatteita.

  • ECOCERT-sertifioitu
  • 100% luonnonmukaiset ainesosat
  • 14% raaka-aineista luomuviljeltyjä

Koko: 50 ml

Käyttö

Käytä deodoranttia puhtaalle kainaloiden iholle aina tarvittaessa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 57239
Käyttö

Käytä deodoranttia puhtaalle kainaloiden iholle aina tarvittaessa.

Ainesosat

Aqua,Limonene (2),Geraniol (2),Linalool (2),Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract (1),Potassium Alum,Glycerin (3),Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract (1),Rosa Damascena (Rose) Flower Water (1),Aroma (2),Chondrus Crispus (Irish Moss) Powder,Salvia Officinalis (Salvia) Leaf Extract (1),Mentha Piperita (Peppermint) Extract (1)

Katso lisää vastaavia kuin Madara Organic Skincare Herbal Deodorant

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.