Beauté Pacifique
Pit Stop Anti-Perspirant Roll-On Deodorant

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
28,50 €
28,50 €
Valinta : 50 ml
Tuotetiedot

Beauté Pacifique Pit Stop Anti-Perspirant Roll-On Deodorant

Beauté Pacifique Pit Stop Anti-Perspirant Roll-On Deodorant -antiperspirantti sopii sekä runsaasta että vähemmän runsaasta hikoilusta kärsiville. Pit Stop vähentää tehokkaasti hikoilua ja hien aiheuttamaa hajua pitäen kainalot kuivana pitkään. Deodorantissa on käytetty Beauté Pacifiquen ainutlaatuista teknologiaa, jossa kaksi aktiivista ainesosaa, joilla molemmilla on botoxin kaltaisia ominaisuuksia, vaikuttavat hikirauhasissa ja vähentävät hien tuotantoa. Tuotteessa on käytetty myös kelidoniinia, joka ehkäisee karvojen kasvua.

  • Hajusteeton ja alkoholiton
  • Dermatologisesi hyväksytty
  • Ei testattu eläimillä
  • Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia

Koko: 50 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Tetrasodium EDTA,Steareth-20,Steareth-2,Propylene Glycol,Xanthan Gum,Ethylhexylglycerin,Laureth-4,Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate,Aluminium Chlorhydrate,Aqua/Water,PPG-3 Benzyl Ether Myristate,Capylic/Capric Triglyceride,Spilanthes Acmella Flower Extract,Cetearyl,Chelidonine Phenoxyethanol

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.