Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : EdP 30 ml
Kampanja

Ostaessasi vapaavalintaisia tuotteita Giorgio Armanilta vähintään 60€:lla, saat ylellisen rantapyyhkeen kaupan päälle. Arvo 89€.

Tuotetiedot

Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds for Women EdP on hedelmäisen makea hajuvesi, jonka herkullisissa nuoteissa tuoksuvat mehukkaan marjaisat ja naisellien kukkaiset sävyt.

Tuoksu aukeaa litsin ja vadelman mehukkaan makeilla häivähdyksillä, jotka yhdistyvät ruusun, kielon ja freesian kukkaisnuotteihin. Patsuli, setri ja vetiver tuovat tuoksulle pehmeyttä vaniljan luodessa sille sensuellin säväyksen.

Lanseerattu 2007.

Tuoksu

Alkutuoksu

Vadelma ja litsi.

Sydäntuoksu

Freesia, ruusu, kielo, setri ja patsuli.

Pohjatuoksu

Vanilja ja vetiver.

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

Katso lisää vastaavia kuin Diamonds

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.