Giorgio Armani
Sì PasSione EdP

(4 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 13,30 €

53,20 € 66,50 €

Säästät 13,30 €

53,20 € 66,50 €

Variantti : EdP 30 ml
Tuotetiedot

Giorgio Armani Sì Passione EdP on vahva hajuvesi vahvalle persoonalle. Intohimoa tihkuva hajuvesi muodostuu makean hedelmäisistä vivahteista, jotka saavat pehmeyttä vaniljasta ja kukista. Hajuveden punainen pullo symboloi rakkautta, asennetta ja salaisia kohtaamisia.

Giorgio Armani Sì Passione aukeaa mehukkaan päärynän, mausteisen roséepippurin ja mustaherukan nuoteilla. Hajuveden alun makeus yhdistyy sydäntuoksun valloittavaan kukkakimppuun, joka muodostuu romanttisesta ruususta, voimakkaasta heliotroopista ja itämaisesta jasmiinista. Tuoksun pohjalla lepää sekoitus vaniljaa ja seetriä, joka tuo hajuveteen viimeisen, tyylikkään silauksen.

Sì-brändilähettiläs on näyttelijä Cate Blanchett, jonka heittäytyminen ja ammattitaito ovat johtaneet palkittuihin roolisuorituksiin. Rohkeasta asenteestaan tunnettu näyttelijä suhtautuu intohimolla työhönsä ja viilaa jokaisen roolinsa mestariteokseksi. Blanchettin herkkyys, voima ja riippumattomuus kuvastavat täydellisesti Sì-tuoksujen henkeä.

  • Lanseerattu: 2018

Tuoksu

Alkutuoksu

Roséepippuri, päärynä ja mustaherukka

Sydäntuoksu

Ruusu, heliotrooppi ja jasmiini

Pohjatuoksu

Seetri ja vanilja

Katso lisää vastaavia kuin Sì PasSione

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut