TIFFANY & Co
Tiffany EdP

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : EdP 30 ml
Tuotetiedot

Tiffany & Co Tiffany EdP on pirskahtelevan raikas ja naisellisen aistikas tuoksu. Hajuveden yleellinen ja klassinen luonne muodostuu latvatuoksun appelsiinista ja sitruunasta. Tuoksun pääosassa ovat lumoavat persikan ja iiriksen nuotit. Hajuveden pohjatuoksu viimeistelee ajattoman vaikutelman myskin ja patsulin aromein. Tyylikäs tuoksu tuo mieleen kirkkaina säihkyvät timantit! Tuoksu on lanseerattu vuonna 2017.

Tuoksu

Alkutuoksu

Appelsiini, lime ja sitruuna

Sydäntuoksu

Persikka, iiris, ruusu ja mustaviinimarja

Pohjatuoksu

Myski ja patsuli

Tuotenumero: 78279
Ainesosat

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, BENZYL BENZOATE,HEXYL CINNAMAL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, BHT,HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL SALICYLATE, CITRIC ACID, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER,HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, EXT. D&C VIOLETNO. 2 (CI 60730), FD&C BLUENO. 1 (CI 42090).

Katso lisää vastaavia kuin Tiffany

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.